Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    u mnie z uszlachetnionych goździków na prawie całej farmie,bo część dzikiej porastają baobaby,całej wyspy i lasu tropikalnego zielonej herbaty wyleciało 39 sekatorów:(
    czarno to widzę:(

Rysia, gretag oraz godia17 lubią to.
  2. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Kiepska sprawa z "wypadajkami" tym bardziej, że jestem na zapasowym i bardzo wiekowym laptopie. Chodzi prawie jak żółw :)
    Czekam jak mój wróci z naprawy :)
    Sekatorów mam 69 szt, może nie będzie tak źle. Fajnie, że pomocników można nabyć. Mniej będę pod nosem wyzywać podczas zbiorów xD

3. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Witam wszystkich. U mnie sekatorów 30. Chyba w miarę? Powodzenia w evencie;)

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    zastanawiam się czy uruchamiać kasztanka w tej sytuacji, bo 13 z 44 pól to niewiele. Faktycznie przykręcony kurek bardzo.

Mnie wypadło 48 sekatorów. Na Bahamie z 41 zagród wielbłądów i drzewek po bokach wypadło 9 szt a w deszczowym 4.
    Teraz jeszcze zobaczymy jak będą wypadać z eventówki.
    Myślę, że pomimo kiepskiej wypadalności do soboty powinno być po evencie:)
    Powodzenia życzę.

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A babcia 4 zadania już zrobiła , a co . Roślinka zaraz do zbioru , jeszcze raz na dużych polach zasiew .:)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też 4 zrobiłam:D
    zbiór z dużych pól za 1.03 min.
    na otarcie łez kłapouchy dał mi przed chwilą pomocników na 12 godz.:inlove::inlove::inlove:

7. -Magda79-

-Magda79- Koneser forum

U mnie z roslin długorosnących, drzew i zagród wypadło 33 sekatory. Szału nie ma.

8. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No przykręcili wypadajki, goździki na super polach na farmie , dzikiej i lesnej, na baha i w lesie imbir na super polach i 76 sekatorów? normalnie byłoby ze 150-180.

9. abask

abask Fanatyk forum

Z roślinek eventowych i owsa całe 0 :(

10. xBabciaEwa

To gratuluje imienniczko , zbieram ewentową , aż się boję .;)

dantic3, Renia1920 oraz gretag lubią to.
  11. abask

abask Fanatyk forum

Też tak robię ;))) U mnie już drugi zasiew ;)

12. gretag

gretag Chodząca legenda forum

U mnie również z eventówki i owsa wypadło całe 0 :)
    Nie ma się co przejmować, czasu dużo, trochę musi wypaść a trochę od sąsiadów dostaniemy :)
    Na obecną chwilę mam 76 sekatorów.

13. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Witam po uruchomieniu kasztanka średnio o połowę mniej wypadajek niż zwykle z super pól to przykręcili kurek dość mocno żeby nie było za łatwo,zastanawiam się czy ci którzy go nie mają skończą ten event na czas.Powodzenia :))

14. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

Witam Was. U mnie na początek 38 sekatorów z orkiszu i imbiru. Pozdrawiam i powodzenia życzę :)

15. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam u mnie 78 wypadajek z SP zasianych gozdzikami.
    Zrobiłam 7 zadań może tak zle nie bedzie;)ale kurek przykręcony

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Z pierwszy eventowych i słonecznika wypadły 2 sekatory

17. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Nowy to sposób na zatrzymanie gracza przy kompie? Nie ze mną te numery....słonko świeci..łoj...z super pól, z pora,goździków i całej tej reszty, też leciało skąpo, bo po 13-20 sztuk....
    ale się zawzięłam, bo skończyć przed sobotą muszę...ale żal SN...oj żal..

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2016
  18. pierr90

pierr90 Hrabia forum

U mnie 40 sekatorów :))) będzie cięzko :p)

dantic3 i Renia1920 lubią to.
  19. niki1990

niki1990 Komandor forum

[usuwam]Poza tym dla mnie eventy to tylko dodatki do gry. Nie będę rujnować farmy. Ja mam dużo drzew, zagród, warsztatów, muszę mieć miejsca na pola. I to wszystko musi być na swoim miejscu dopóki jest potrzebne. kury już skończyłam więc wszystko, czego kury dotyczą, pozbyłam się parę g&t temu. Nie kupuję nigdy więcej niż 4-5 zagród z każdego rodzaju. Poza tym mam jeszcze misje w spółdzielni do zrobienia. Samych garnków muszę jeszcze ok 200 zrobić. Cała leśna polana w zagrodach i drzewach, reszta łączona drzewa, zagrody i pola. na Bahamie to samo. Czemu nikt nie może zrozumieć, że eventy to tylko dodatek, żeby gra nie była nudna?

Offtop usuwam i bardzo proszę o rozmowy na temat eventu w tym wątku,
    SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 marca 2016
    dantic3, -norbijas- oraz Renia1920 lubią to.
  20. xBabciaEwa

No zebrałam roślinkę ewentową i sekatorów 0 , jaja jak berety , ale to nic , na noc się posieje coś i będą , a jak nie to do centrum
    handlowego podjade i kupię te sekatory :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.