Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Wypadło z części zbiorów 25 sekatorów . Co dziwne z 25 baobabów XXL wypadło 15 sekatorów a zwykle było 100% wypadajeko_O

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

;)Bry ewentowe .
    A u babci 40 wyleciało z gożdzików i imbiru , nie tak żle . Roślinka rośnie , zobaczymy jak z ewentowej polecą . Pa .xD

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

sekatorów 58 szt wszędzie drzewa były

gretag, godia17 oraz xBabciaEwa lubią to.
  4. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

z magicznych nie wylatuja pisze w poradniku

azadrubalja i gretag lubią to.
  5. gadek

gadek Fanatyk forum

Ja właśnie machnęłam parę razy z kasztankiem,gozdziki-13 szt na 44 pola,cebula 13/15 szt,raz 22szt. Kurek niesamowicie skręcony,teraz prędko wysiać,by na święta mieć spokój;)

6. pip008

pip008 Okazjonalny autor

u mnie tylko 30 sekatorów, za godz jeszcze farma czosnku do zebrania, ciężko będzie mi zrobić ten event

gretag i godia17 lubią to.
  7. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Witam.
    Goździki + imbir i drzewka te na bokach - 37 sekatorów.
    Czyli tak jak sądziłem - wypadajek mało potrzeba więc szansa na nie bardzo mała.

8. kasia750

kasia750 Hrabia forum

istny szoko_O:eek:o_O 23 sekatorki:wuerg:-.-8)

9. jadwiga2901

jadwiga2901 Czeladnik forum

Dziwne że z szklarniowych sekundowych na 40 pól wylatuje tylko 14 szt a nie 40 tak jak było dotąd ???????

bari06 i godia17 lubią to.
  10. allasad

allasad Forum Pro

sekatorow na poczatek 56 z zyta roslina pierwsza rosnie

11. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

52 sekatory, jakoś się uzbiera;)

12. abask

abask Fanatyk forum

U mnie też same drzewa i 50 sztuk :)

Rysia, gretag, godia17 i dalsza osoba lubią to.
  13. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    To i ja się pochwalę wypadajkami, na obecną chwilę mam 45 sekatorów, na wyspie faktycznie bardzo malutko ich wypada, z całego lasu, gdzie są drzewka xxl wypadło zaledwie 4 szt.
    Cóż, długo nie trzeba było czekać dlaczego taka mała ilość potrzeba w tym evencie.

Nie narzekam, gdyż i tak spokojnie wypadną wszystkie, jeszcze zostanie sporo w nadmiarze i to bez użycia kasztanka:)
    Oby tylko wysiać eventówkę i bedzie spokoj.
    Powodzenia na starcie:)

14. neta8

neta8 Młodszy ekspert

57 sekatorów z całej farmy, wystawiłam wszystkie drzewa, uszłachetnione goździki na SP i zielona herbata na SP, wszystko podlane SN, niby dobrze, ale wolałam jak wypadalność było prawie 100% a teraz spadła na .......

godia17 lubi to.
  15. AnnaMaria94

AnnaMaria94 Czeladnik forum

co to za te super pola ?

co to za pnącze że szybciej rośnie ?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 marca 2016
  16. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

kasztankowe

17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie na start było 56 sekatorków,ale podgoniłam kasztankiem na 200 resztę wypadnie podczas eventu. Jutro wyjeżdżam,ale mam tablet więc nie będzie problemu ze zbiorem eventówki chcę jak najszybciej ją wysiać i na święta mieć spokój. Kilka zadań już zrobiłam teraz czekam na roślinkę.

18. etanus

etanus Forum Pro

u mnie też szału nie ma 47 sekatorów ale co tam- sie zrobi szybko i sie bedzie lezec :p:p:p

19. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

he z całej leśnej polany zapchanej po brzegi drzewkami 5 sekatorów!! razem narazie mam 33 sekatory jak na 75lvl nie jest źle!! Oczywiście o kasztanku mogę zapomnieć dlatego trzeba się pomęczyć zapewne przez całe święta jak się chce skończyć Evento_O

20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Z pierwszego zbioru...nawozowe drzewa i goździki , na wyspie drzewa 35 szt .
    No jak ja to zobaczyłam to zaraz kasztanek poszedł w ruch :)
    Event się robi :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.