Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Rzeczywiście,wypadajek jest mniej niż zazwyczaj.Ale i tak nie opłaca się używać kasztanka.

0olimpia0 i toDzasta lubią to.
  3. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

kurek przykręcony :p

na start 49 sekatorów,

luz zamiast w dwa dni event zrobię w ciągu 4 ot i tyle xD

nie mam zamiaru wywalać nadaremno SN ;)

godia17 i toDzasta lubią to.
  4. azikowo

azikowo Fanatyk forum

kicha z sekatorami mam raptem 29 sz, z 2 łąk goździków i 2 łąk imbira:)niestety przewidywania co do marności wypadania sie spełniły:(

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Trochę kurek przykręcony z wypadajkami, ale i tak uważam, że nie będzie problemu ze zbiorem 250 sztuk, u mnie wypadły 42 sekatory, ale jeszcze będą baobaby za godzinkę :)

godia17 lubi to.
  6. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

ja na wyspie z samych drzewek 20sztuk

godia17 i Anneloes lubią to.
  7. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Wypadajek 53 z 3 łąk. Miałam szpinak i cebulę na SP i drzewka po bokach. Bahama będzie za jakąś godzinę.
    Event do zrobienia. :)

Na wyspie była papryka na super polach i drzewka. Wypadło tylko 7 sekatorów, ale nie jest źle.

Wypadajek ostatnio trzeba było około 1000, czyli 4x więcej. Teraz uzbierałam ich 60, a wcześniej 240 nigdy nie miałam, więc jest ok. :)

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2016
  8. gadek

gadek Fanatyk forum

Ha,a myśleliśmy,że rach ciach i po wypadajkach,a tu 85 szt. Zaraz to zmienię:p

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak,w sumie 13 ( imbir + drzewa).W sumie mam 53.

Wrzosowisko3, godia17 oraz Anneloes lubią to.
  10. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

70 sekatorów z trzech łąk na super polach goździki i na bacha rownież super pola z imbirem a resztę drzewek

Wrzosowisko3 i godia17 lubią to.
  11. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

U mnie 40 sekatorów (goździki i imbir). Szału nie ma... a na Baharamie to to już szaleństwo - aż 3 :) powodzenia dla wszystkich :)

12. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

56 sekatorow. Nie jest zle xD

13. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

U mnie też słabo, bo tylko 24 :cry:

godia17 lubi to.
  14. Kloni17

Kloni17 Książę forum

no ja mam aż 35 sztuk i to z karczochów i gożdzików i imbiru a z magicznych drzew które stoją na łące ozdobnej bahamy nie wyleciały w ogóle o_O
    Teraz mam pytanie czy ja muszę przestawić te drzewa?

godia17 lubi to.
  15. Anneloes

Anneloes Koneser forum

U mnie na Bahamie (z drzew i imbiru) - ZERO :D Ale dobrze słyszeć, że coś jednak leci ;)

godia17 lubi to.
  16. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Bedzie ciezko, 3 laki orkiszu (niepelne, bo spoznilem sie z kasacja zagrod itd), wszystkie drzewa i pare zagrod dalo mi 29 sekatorow (u mojej zonki 21 sztuk). Bedzie zabawnie, bo z roslin eventowych bedzie pewnie wypadal 1 - 2 sekatory z 40 pol. Uda sie ten event zrobic?
    A moze to kolejny event typu wyprzedaz? Tym razem koszykow eventowych?

Wrzosowisko3 lubi to.
  17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Zrobiłem 200 pól z kasztanem na 3 wysokich roślinach (irys , bawełna , jęczmień) - sekatory 63% wypadalności , było 126 sztuk.
    Natomiast z pól z drzewami XXL i trochę baobabów ok. 10 na całe pole (było 8 zbiorów , 3 podwójne).
    Średnio ogólnie.
    To zdecydowanie najmocniej skręcone wypadajki w historii , ale przy tej ilości mimo wszystko nie powinno być problemów.

Bry + powodzenia.

18. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

hehe pomniejszyli ilosc wypadajekxD
    Zrobiłam teraz szybkie gozdziki z pnaczem i z 44 super pol wyskoczyło 20 sekatorów a przy innych eventach bylo 100 %

Wrzosowisko3, godia17 oraz xBabciaEwa lubią to.
  19. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Nieźle;) U mnie 38 sekatorów. Kasztanek leży i czeka na czarną godzinę;)

20. florentyna

florentyna Analityk forum

Witam! U mnie z 20-godzinnych drzew na całej farmie 51 sekatorów, zazwyczaj z tego dostawałam 160-180, więc powiedzmy 3 razy mniej, ale damy radę, jutro wieczorem lub w sobotę rano planuję koniec. Życzę powodzenia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.