Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

No i tajemnicze zagrody i drzewka jak zwykle nie zawiodly... Jedna jedyna perelka, ktora mi sie trafila to labedzie :inlove:

eliza9070 i Frytka2012 lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Od finiszu dzieli mnie tylko 10 sekatorów:p:p:p. Pierwszy raz zakończę event przed czasem:D:D:D.

5. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

pomimo 3 dni nieobecności mam sekatory w komplecie (dziękuję moim sąsiadom, w szczególności jednej wspaniałej sąsiadce :) )
    roślinki brakuje mi 8000 ale na spokojnie dam radę do końca. Spóźnione życzenia wesołych jajek dla wszystkich farmerek i farmerów

6. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

dokładnie, ja mam 118 w nadmiarze, lecą z roślin 45-120 min nawet, a do póki nie miałam ukończone eventu to leciało minimalnie, ah ten kurek, szkoda że nie można oddać komuś tych w nadmiarze :(

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wszystkie tsy odkryte8) Z drzewek przeważa rokitnik (5 szt) Poza tym oliwka (2 szt) i jarząb (nie domowy):p A zagrody ... żaby jeże boćki coś tam....:pkiwi wilki koguty i ... wydra :inlove: na osłodę chyba:p łabędzi brak nadal ale dobrze jest:D

8. Kloni17

Kloni17 Książę forum

a ja w końcu zdobyłam łabędzie :inlove:
    wydr niestety nie mam ale nareszcie mam łabędzie:p

0olimpia0, -katie1234- oraz Nutka lubią to.
  9. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Dobry Wieczór

z góry dziekuje tradycyjnie za okazaną pomoc
    jednak jeśli ktoś ma na zbyciu zbędny sekator chetnie go przygarnę ....i odrazu dodam ze nie mam juz jak sie odwdzięczyć do końca eventu brak około 40

pozdrawiam

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

poli001999 Post nie w temacie usunęłam. Prośbę o sekatory możesz zamieścić TUTAJ.

11. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Skończyłam :) Teraz drineczek i do następnego eventu :) Powodzenia.

lucek60 i -katie1234- lubią to.
  12. niki1990

niki1990 Komandor forum

Witojcie Gaździny i Gazdowie. Mie jeszce 55 sekatorów ostało. Jako dumiecie, skońce cy nie skońce?

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2016
    lucek60 i -katie1234- lubią to.
  13. wilkgrzes

wilkgrzes Aktywny autor

Witam wszystkich wieczorową porą,
    do końca eventu jeszcze daleko (brakuje "tylko" 88 sekatorów) ..
    Święta w gronie rodzinnym to nie czas na komputer, ale mam nadzieję, że przy pomocy super farmerowiczów :inlove::inlove::inlove:
    uda mi się go skończyć ...

-katie1234- lubi to.
  14. niki1990

niki1990 Komandor forum

ano widzisz. jakoś sobie trzeba radzić samemu. każdy sobie marchew skrobie, jak to mówią

-katie1234- i juras lubią to.
  15. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Ts'y to tak 2/10, grusza XXL, Orzech Włoski XXL, Pigwa XXL i Czarna wierzba :sleepy:, a z zagród to obora pomarańczowa :wuerg:, strusie i bobry pomarańczowe,żółwie, koguty, i 3x wilki :oops: a i jeszcze na baha to wyczarowałem guawe XXL, pitaje XXL, wianowłostke królewską XL i jak zawsze mojego ukochanego bananowca XXL ,szósty do kolekcji o_O

lucek60, -katie1234- oraz niki1990 lubią to.
  16. 11eveline

11eveline Książę forum

Musisz skończyć. Nie po to robi się event, żeby go nie kończyć. Trzymam kciuki :) Sekatory rzeczywiście kiepsko lecą - z 30 super wielkich drzew wypadło tylko 8 sztuk, a kiedyś wypadała z jednego drzewka jedna wypadajka. Mam nadzieję, że to nie stanie się normą.

-katie1234- lubi to.
  17. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Ufff, skończyłam :D:) Kasztanek tym razem bardzo się przydal. Już nie potrzebuje wypadajek, więc moi sąsiedzi mogą wysłac potrzebującym ;)

-katie1234- lubi to.
  18. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Event skończony :)

19. kasia750

kasia750 Hrabia forum

no i prosze 105 sekatorków na plusie :wuerg:a przy okazij dostałam czerwone indyki:sleepy:,zółte sowy;) ,kreta:mad: i cos jeszcze ale nie pamietam buuuuuuuuuuu:cry::cry::cry::cry:

-katie1234-, xBabciaEwa oraz eliza9070 lubią to.
  20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

ojej a mi z goździków uszlachetnionych 2 sztuki wyleciały :cry:
    miałam nadzieje że się uda
    że wywalczę

za dużo brakuje aż 45 szt tych sekatorów
    nie wylecą ... bo jak z super pól z podlanymi wszystkim co sie tam ma (W,N ,SN ,BN ,K ) nie wyleciały
    .... to już nie ma co liczyć :cry:

-katie1234- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.