Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Ha:D odkryłem ostatnie zagrody i piękne łabędzie:inlove: mi się trafiły, oraz kiwi których też nie miałem:) poza tym jeżyki *2 , tych mam już chyba z dziesięć.. do końca eventu 25 sekatorów zdążę lajtowo , badyla mam już nad stan!! Świąteczne życzenia dla wszystkich!!!!!!!!!!

2. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam świątecznie :).
    Dopiero teraz udało mi się skończyć event :sleepy:. Niby prosty, wczoraj rano miałam już całą roślinkę, to ciągle brakowało sekatorów. Ale się uparłam, że przy takim obcięciu i marnotrawstwie SN nie uruchomię kasztanka i słowa dotrzymałam :p. Dziękuję sąsiadom i znajomym, bo to dzięki Nim :inlove:. Bez nich dalej bym się męczyła ;). Gratuluję tym co skończyli i mocno trzymam kciuki za dalej walczących :), bo tym razem to prawdziwa walka ;).

3. kathen

kathen Czeladnik forum

to ja jeszcze jedno pytanko co zrobic zeby sekatorów wypadało wiecej czy lepiej sadzic np gozdziki na małych polach czy wiekszych?? ma to jakies znaczenie??

4. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

wieszczę wszem i wobec że skończyłam xD

życzę jutro mokrego dyngusowego :p

5. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam najlepiej jest sadzić oczywiście na super polach jeśli posiadacz SN + białą niewinność+ kerststol Jeśli nie masz SN to raczej na małch z CHMJ Powodzenia!!!!

hiacynta lubi to.
  6. niki1990

niki1990 Komandor forum

zostało mi jeszcze 107 sztuk sekatorów do skończenia ewentu. może się uda. w każdym razie do armaty pewnie zadania zrobię. do pnącza może być problem

-katie1234- i hiacynta lubią to.
  7. mamcik123

mamcik123 Aktywny autor

Mnie już tez udało się ukończyć ,odpaliłam pnącze.Najlepszy efekt wypadajkowy przyniósł nieuszlachetniony jęczmień na małych polach a próbowałam z uszlachetnionymi różami na SP,z irysami na małych polach.Na jęczmieniu na małych polach tylko z wodą poszło najlepiej z 202 pól wypadało 10-16 sekatorów.Próbowałam przestawiać puchary(bo nie mam ich jeszcze na drzewie),ale bez wyraźniejszego efektu. Trochę dziwne te sekatorki .Dziękuję wszystkim moim sąsiadom.Trzymam kciuki za walczących.

lucek60, -katie1234- oraz hiacynta lubią to.
  8. kathen

kathen Czeladnik forum

Dzieki za odpowiedz :) pozdrawiam

hiacynta lubi to.
  9. .magdalenka.86

.magdalenka.86 Czeladnik forum

niestety ale u mnie slabo leca sekatory:( jeszcze ponad 100 potrzebuje, moze ma ktos na zbyciu?:)

hiacynta lubi to.
  10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jeszcze 9 sekatorów i koniec:D Eventówkę mam i jakieś 1500 za dużo:p póki miałam w slocie CMJ to siałam żeby mieć komplet szybciej:) Robię interes na kwiatkach8) Nie jakiś mega biznes ale zawsze można kaskę wydać potem na coś potrzebnego:music:Powodzenia w polowaniu na sekatory:) Zagrody wystawię później;)

11. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

U mnie z TS to tak różnie, zadowolona jestem z mangostanu (kolejne)i z łabędzi, które mam ósme, ale dobrze chodzą na targu, więc się cieszę :)

asia1106, -katie1234- oraz hiacynta lubią to.
  12. JJoanna

JJoanna Książę forum

Jeszcze do końca eventu brakuje mi 71 szt. Sekatorów - jak ja dam sobie z nimi radę ?! :cry::cry: Te Sekatory lecą jak krew z nosa ..... Czyli powoli ..... A jak będę siała Goździki żeby było więcej Sekatorów to wtedy nie wysieję na czas Wielkanocnej Lilii 8)8) A tu brak Super nawozu i brak florków i kaski żeby kupić Super nawóz i podgonić event . Jak znowu nie dozbieram wszystkiego przez te Sekatory - a nagroda jest warta świeczki :D To się chyba wścieknę :mad:

Mój poziom 91 , Wyspa 265
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 5 , Alchemik 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2016
    lucek60, -katie1234- oraz hiacynta lubią to.
  13. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

No i nie wytrzymałam , postawiłam Ts-y i mam, 3xjeże, żółte trufle, żaby, kiwi
    i pierwsze moje łabędzie :inlove: -chociaż tyle, o drzewkach szkoda pisać.

14. hp25

hp25 Forum Pro

Event skończony. Wyleciały brakujące sekatory. Powodzenia walczącym.

Treść nie na temat usunęłam.
    SMOD_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 marca 2016
    tereska1108 lubi to.
  15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na młodej farmie z farmy obsianej eventówką wypadło................6................sekatorów:(
    brakuje jeszcze 53 sekatory:(
    lilii mam już komplet,więc posiałam szpinak...................
    za godz.39 min. zbieram eventówkę na wyspie i posieję aloes...............

lucek60 i -katie1234- lubią to.
  16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

hp25, dostałeś standardową prośbę o zmianę sygnaturki, nic poza tym.

Bardzo proszę o trzymanie się tematu wątku. Dziękuję :)

hp25 lubi to.
  17. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ja zasiałam na całej głównej łące z małymi polami raz goździki i raz róże, czekałam z niecierpliwością na wysyp sekatorów i rzeczywiście szok, raz wypadło 6 szt a drugi raz 5 szt., rewelacja. A więc radzę sadź lepiej te lilie:)

JJoanna, eliza9070 oraz -katie1234- lubią to.
  18. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Event skończony, sekatory+40. Podobała mi się planszówka ze zbieraniem jajek :inlove:

19. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Witam serdecznie farmerów w świąteczny wieczór:)
    Event przed chwilką skończony dzięki uruchomieniu kasztanka i sianiu uszlachetnionej cebuli i goździków, zdecydowanie wypadło więcej tych sekatorów:) Powiem szczerze, te sekatory w tym evencie wielkanocnym pasują jak pięść do oka, no ale trzeba to jakoś przełkąć, nie ma innej rady:)
    A, jeszcze też chciałam się pochwalić odkrytymi zagrodami niespodziankami z tego eventu:)hihi Na osiem odkryć, cztery zagrody kogutów, trzy zagrody uli pomarańczowych i jedna żółta fabryka hodowli świń:):):)

Poziom 99(gram od 04.05.2010)

20. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Ojojojojojojojojojojojojojojojojo .......

Szok! Skończony ewent!

Ale najlepsze: z drzewek mangostan i goji xxl (oraz achacha i wianowłostka xxl). Z zagródek takie sobie nicusie (łabędzi znowu ni ma).

Ale zgłupiałam pomarańczowe sowy? Czy ktoś wie co to za cudo? Czy to zostawić czy do paska dać?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.