Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

U mnie zawsze na Super polach z SN, kasztankiem, Białą Niewinnością i kerststolem z uszlachetnionej cebuli czy bawełny wypadało 100% wypadajek-( 44 super pola =44 wypadajki). Teraz byłam ciut zdziwiona, ponieważ z tej samej ilości pól wypadało mi tylko 18-20 sekatorów. Naprawdę bardzo przykręcili kurek z wypadajkami. Zakończyłam event wczoraj rano. Na chwilę obecną na plusie 112 sekatorów. TS jeszcze nie wystawiałam.

0olimpia0 lubi to.
  2. niki1990

niki1990 Komandor forum

jak obstawiacie, uda mi się uzbierać 118 sekatorów w 69 godzin do końca eventu?

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jjjjjj,,,nie wiem co mi się porobiło,myślałam,że zdobycie wejściówek,,to koniec ewentu,,,a tu za zakrętem,,dopiero armatka,,hi hi,
    ,Wesołych Świąt,,

4. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

walcz do końca:D
    może się udać,mnie się wydawało,że to masakra,a teraz mam coraz większą nadzieję:D
    brakuje mi jeszcze 64 sekatory............

lucek60 i niki1990 lubią to.
  5. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Komplet sekatorow juz jest (ech Ci sasiedzi). Rosliny jeszcze troszke, bo robie na duzych polach z cmj. Tajemnicza naiwnosc wstawie wieczorem i zobaczymy co wypadnie. Jesli ktos potrzebuje sekatorow to sowke prosze i wysle jak tylko limit prezentow pozwoli.

6. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Podobnie u mnie:inlove:do tego grapefruit,reszta nie warta wspomnienia;)

lucek60 lubi to.
  7. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

z całej farmy eventówki wyleciały "aż"..................3 sekatory:cry:
    brakuje mi jeszcze równe 60 sekatorów:(
    i 1660 lilii......................

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zmniejsz proszę ilość wierszy w podpisie sygantury :
    2.1. Nick, sygnatura, awatar

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)
    .

9. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

Armata jest :D [zbieram po 1 sztukę z każdego rodzaju armat (brakuje mi armaty miłości :mad:) ]
    a reszty eventu nawet nie mam jak ruszyć bo musze mieć 100 sekatorów a mam... 25.
    W sumie to zależało mi tylko na armacie a z zagadkowych nie dostałem nic fajnego :(

10. SYMPHYSODON

SYMPHYSODON Czeladnik forum

Jeszcze 4 sekatory i koniec, lilia już dawno czeka w całości.

11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

problem w tym że w ,moim przypadku nie ma znaczenia czy uszlachetniony goździk który tez próbowałam siać czy uszlachetniony czosnek czy uszlachetniona cebulka czy inne długo rosnące ale jeszcze nie uszlachetnione ...i super pola i super nawóz i niewinność i kerststol
    no na różne sposoby próbuje wywalczyć o te wypadajki i jakoś nijak ma się w moim przypadku do tego co pisze się aby pomóc innym
    ale co tam
    kibicuje innym ... nie ma co ... trudno może tak ma być na faremce mojej

Powodzenia i ogrom wypadajek

Vagabondalmond i eliza9070 lubią to.
  12. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam!
    U mnie evenicik skończony dzisiaj z rana :) TSy wystawiłam i co z nich wyszło to aż szkoda gadać, no ale powiem... 2x króliki pomarańczowe, heloł? :eek::oops:-.- na 90 poziome po prostu rewelka... :oops: trafiły mi się jeszcze koguty 2x, konie żółte i coś jeszcze tym bardziej nie wartego uwagi.. ehh... o drzewach nie będę już wspominała...
    Może event łatwy, szybki i przyjemny, ale te nagrody z TSów to jakaś porażka... -.-o_O

13. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

Tia... 4 drzewka na bahamie na 119 poziomie = trzecia i czwarta achacha, Kakaowiec XXL i 9 wianowłostka... tym razem XL

14. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

ja skończę za 45 min, nie wystawiam zagród i sadzonek, nie ma sensu i tak będzie jak zwykle porażka. Chcę wykorzystać aktywowany kombajn i chmj na małych polach by nadgonić zapasy w stodole xD.
    Powodzenia dla walczących!

asia1106 i eliza9070 lubią to.
  15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

odkryłam TSy na wyspie i dostałam:
    nektarynka
    achacha
    mangostan (nie miałam)
    kumkwat XXL
    pierwszy raz miałam tyle szczęścia w TSach:inlove::inlove::inlove:

16. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

To ja też się pochwale na bacha w końcu oczekiwane drzewko grejfutowe i zagród dwa łabedzie :D

asia1106 i kiara-kowu lubią to.
  17. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Do zakończenia eventu zostało mi jeszcze sześć zadań, utknęłam na sekatorach...coś ciężko wypadają:(
    Sadzonki na bahamie:cedrat xxl, karob xxl x2, achacha
    Sadzonki na farmie: jodła xxl, klon palmowy xl, niesplik xxl,czarna wierzba:inlove:
    Stajenne: mleczarnia żółta,osły pomarańczowe, strusie pomarańczowe, pancerniki :inlove:

__BiAłY__ lubi to.
  18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na młodej faremce z wyspy obsianej eventówką wypadł......................"aż".......................1 sekator:cry::cry::cry:
    bajka:cry::cry::cry:
    brakuje mi jeszcze 59 sekatorów..................
    za godz.56 min. zbieram eventówkę na farmie...................

kiara-kowu i __BiAłY__ lubią to.
  19. niebo016

niebo016 Generał forum

Nie ma co eksperymentować z innymi roślinami żeby było więcej sekatorów. Z eventówki najlepiej lecą wypadajki. Brakuje mi 2 sztuki sekatorów.

__BiAłY__ lubi to.
  20. kijjek

kijjek Czeladnik forum

witam wieczorowo,u mnie bardzo ciezko leca,bardzo duzo mi brakuje pomimo ze ciagle zagladam z eventowej 2 szt z 2 lak,jestem mlodym graczem i nie mam udogodnien,myslalem ze ciezka praca dam rade,ale chyba bedzie lipa,moze ktos ma wolny prezent

__BiAłY__ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.