Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

grateczki:D

lucek60 lubi to.
  2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

mnie brakuje 12 sekatorów by skończyć a na farmie z tsowych drzew: jodła xxl x2, pomarańcza xxl i poziomkowiec xxl
    ten jeden wystawiony stajenny wykopał gołębie - te to się rodzą skubańce tak jak załatwiają -.-

drugi ma kopać do jutra za karę xD

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dziękuję , jestem taka dumna , jednak cebulka mnie nie zawodzi i warto było się pomęczyć i ją uszlachetnić .
    Drzewka wystawione , pracy przy nich nie ma , więc babcia mówi dobranoc i zmyka .:)

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja drzewka wystawię jutro:D
    dobrej nocki:D

dantic3 lubi to.
  5. edyta368

edyta368 Aktywny autor

evencik wczoraj zakończyłam i jeszcze dzisiaj nie wierzę z zagród różowe strusie :inlove::music::inlove::music::D :Doczywiście żadnych nowości:cry:
    wszystkim życzę takich niespodzianek :):) piszę oczywiście o różowościach :)

6. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam o poranku,wlasnie zakonczylam evencik,zycze Wam bardzo wesolych swiat

7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie wielkanocnie!
    Zajączek mi przyniósł wczoraj zakończenie eventu, a oprócz tego rokitnik, oliwka XXL, niesplik XXL, klon palmowy XXL, karob XXL, bananowiec XXL, wianowłostka XXL, cedrat XXL, zimorodki, ul pomarańczowy x2, sowiarnia pomarańczowa, bociany, gołębie x2, kiwi i bobry pomarańczowe. Z tego wszystkiego, to najbardziej mi pasuje sowa...
    Wesołego Alleluja!

8. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

Zdrowych Radosnych i Rodzinnych Świąt wszystkim życzę !! :)

MNie evencik niestety nie rozpieszcza ;( super pola, super nawóz , gożdziki i ciągle mało sekatorów jeszcze 82 do skończenia :(

9. alexander1102

alexander1102 Aktywny autor

Skończyłam teraz mogę się cieszyć Świętami.
    Życzę wszystkim zdrowych radosnych i pełnych ciepła Świąt.

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

11. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No i pozamiatane, pnącze działa, po evencie. :). Idę świętować. Zycze wszystkim Wesołych Świąt:)

12. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Witam,12 sekatorów do końca,,za dwie godziny zbiór begonii i trawy cytrynowej ,może wylecą i będę mogła spokojnie świętować.Zaświeciło wreszcie słoneczko,na razie jest chłodno,ale na spacerek po śniadanku warto wyjść;)

eliza9070, dantic3 oraz AnnDżelina lubią to.
  13. rozter

rozter Forumowy żółtodziób

kurcze zazdroszczę, jak wy to kończycie? Mi z nocy wypadło całe 6 sekatorów!! Z orzecha, cebuli i kalarepy 6! no sumie to 3, bo kolejne 3 wypadły na bahamaramie z evetowego badyla. Wiem, brzmi jak żart. Do końca eventu brakuje mi tylko 120 sekatorów.

eliza9070 i dantic3 lubią to.
  14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Event skończony Dziękuję Wszystkim za sekatory już nie potrzeba - pomóżmy tym którym brakuje by mogli spokojnie Świętować :)

a nocny stajenny partacz wykopał mi koguty a ja chciałam takiego smoka xD- szybciej wszystko piecze

15. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Sekatory wypadły, event zakończony. Farmerskich Wesołych Świąt!

16. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Kpiny Kpiny Kpiny z 10 dużych pól bawełny 0 sekatorów ten BP chyba sobie jaja robi z graczy :mad::mad::mad::mad:ale nie takie Wielkanocne ,szkoda czasu na ten event.:(

eliza9070, oset53 oraz dantic3 lubią to.
  17. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Gratuluję wszystkim zakonczenia eventu :)!!!

18. lucek60

lucek60 Czeladnik forum

Nie jesteś sam z tą zazdrością ;).Też czytam radosne komunikaty innych farmerów o zakończeniu eventu. I uczucia mieszane - fajnie, że im się udało, czemu nie mi :(. Chociaż - powinno się udać skończyć - brakuje 57 sekatorów i 3200 roślinek. Do zrobienia. Pooglądałam dokładnie nagrody i do końca nie wiem, czy warte irytacji na sekatory. Wpadły: 2 x jeże, 2x żółwie, kiwi, pomarańczowe kameleony, czerwone krowy, czerwone kaczki. Z drzew cedrat, mango, banan, kokos (wszystkie xl) poziomkowiec xl, tabeluja i coś tam. Ponieważ gram niedługo - to braki duże:(, ale gdzie wymarzone łabędzie ?????? Może następnym razem :).

19. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Jeszcze 6 tys lilii i koniec 8) Czy tylko ja nie miałem żadnych problemów z sekatorami? :eek:

20. hp25

hp25 Forum Pro

Spokojnie, nie stresuj się. Posiej coś innego na pewno wylecą. Ja nie zauważyłem w tym evencie zależności pomiędzy czasem wzrostu, a ilością wypadajek. Spróbuj coś sornące koło 4-5 godzin. Powodzenia. Napisz co Ci wyszło jeśli skorzystasz z mojej rady.

Mi brakuje jeszcze 12 sekatorów, więc posiałem nowe uprawy i czekam, może już wypadną, a jak nie, to posieję znowu coś na noc i jutro rano już nie ma szans żebym eventu nie skończyć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.