Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

2. mychad

mychad Okazjonalny autor

Na baha tamaryndowiec, kakaowiec i kumkwat XXL oraz achacha.
    Na farmie jarząb i poziomkowiec XXL, jałowiec i rokitnik.

Do końca eventu daleko, ale jako że święta to końcówka będzie nerwowa.

3. pierr90

pierr90 Hrabia forum

mibrakuje 3 sekatorów do odblokowania zagród.. :Dzaraz umrę ze zniecierpliwienia :D nie wytrzymam :D!!!

4. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

U mnie to samo hahahah złośliwość :) i tak się zaczytałam że omal babki nie przypaliłam :)

A co do wypadajek to zauważyliście że jest tylko 250 wiec lecą jak .... mnie z goździków całe 21 wypadło

5. tessao

tessao Cesarz forum

:oops: brakuje tylko lub aż 95 sekatorów, a o częstotliwości ich "wypadania" już nie wspomnę

6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a ja tych drzewek nie mam :( pewnie do armatki dojeżdżasz :Du mnie zajać sie nie spisał chyba niegziećna byłam :D

7. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Oj tam sekatorów brakuje ale za to wpadły pancerniki :inlove: :D

8. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Mi jeszcze 43 sekatorki brakują, ale z taką "intensywnością" to skończę jutro wieczorem lub w poniedziałek rano .

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Armatkę już mam . idę w stronę pnącza . Niewiele mi brakuje . Myślę, że najpóżniej jutro rano będzie po ewencie .

10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jeszcze 5 sekatorów... Mam nadzieję, że dzisiaj skończę... Dziwnie niekonsekwentne są te wypadajki. Lecą marnie (co nie dziwi, skoro tak mało ich potrzeba) ale z pola salaty potrafiły wypaść 2 szt.o_O Parę wypadło z TS-ów. I tak powoli do przodu...

11. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Brakuje 50 sekatorów, lilie właściwie są - ostatnie zbiory - czyli jutro koniec
    z TS: bananowiec XXL, Kumkwat XXL, achacha x 2
    Nieśplik XXL, Nieśplik XL x2, Górski Jałowiec
    z zagród: Strusie pom., staw czerwony, kiwi, dziobaki, pancerniki, bociany x2, żaby
    Ogólnie ok. trochę na pola, trochę do paska:)

AlfaWilk, Nutka oraz hiacynta lubią to.
  12. pierr90

pierr90 Hrabia forum

babka mówisz.. prześlij kawałek<3 :D

hiacynta lubi to.
  13. annagabi

annagabi Czeladnik forum

Witam
    Do końca brakuje mi 2 sekatory i koniec , za 50 min zbiór bambusa z 2 łąk mam nadzieję, że wypadną.
    TS postawiłam, jutro się dowiem co z nich się wykluło ;)
    Powodzenia dla tych co jeszcze nie skonczyli i duzo sekatorów życzę

hiacynta i kasiag33 lubią to.
  14. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

Evencik skończony mogę świętować , powodzenia wszystkim i Wesołych Świąt

15. xBabciaEwa

Nie wytrzymałam , wystawiłam kibelki i no powiem wam szału nie ma :sleepy:
    czerwone osiołki
    pom. pszczółki
    pom. kameleony
    zimorodki
    jeże , a gołębie gdzieś odleciały , pogniewały się czy co ? o_O

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

co Ty gołębi wszędzie pełno? wyginęły u Ciebie potrzebujesz? to pisz mi tu zaraz sowę

ja już czekam tylko na sekatory :) tsa jednego wystawiłam póki co, by sobie nadzieję na raty rozłożyć

17. Hesarenka64

Hesarenka64 Baron forum

Babeczki , mazurek i evencik już skończone. Teraz czas na krecią robótkę.
    [​IMG] [​IMG]

18. xBabciaEwa

No co ty , mam 10 zagród . :D Zdziwiłam się , że tym razem nie dostałam , bo zawsze były . Czekam na zbiór cebuli i czegoś na wyspie , zapomniałam o_O

19. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

Odkryłam wszystkie TS jakie znalazłam w pasku i tak mam : strusie pomarańczowe x 2 , jeże , łabędzie ,fabryki jaj żółta i pomarańczowa, bociany i zimorodki z drzewek : jarząb xl klon cukrowy xxl , nieśplik xxl , oliwka xxl , orzech xxl,daktylowiec xxl,klon palmowy xxl , na wyspie : wianowłostka xxl ,guawa xxl ,cedrat xxl, goja xxl , z powrotem do paska

20. xBabciaEwa

A moje drzewka dumnie stoją na farmie i wyspie , kofam wszystkie drzewka , chciałam mieć sad , ale na balkonie trochę trudno , więc mam na farmie i czekam na zbiór cebuli , żeby w temacie było .:oops:

brydzia175 i Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.