Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

do konca 85 sekatorów, i 7000tys badyla, z wysp z imbiru wyleciało tylko ... 4sztuki w tym 3 na wyspie i iii 1 w lesie deszczowym jakiej jaja, a na farmie z gozdzikow 30sztuk

dantic3 likes this.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie juz roslinka w komplecie a sekatorów 97 brak, zaraz zmykam do miasta i potem odpalam kasztana ;)

dantic3 likes this.
  3. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

To gratuluję. Posiałam na noc na trzech polach coś tam dłużej rosnącego dodałam wszędzie SP i co mi wypadło 4 czerwone sekatory. Dziadostwo się zrobiło. Szkoda gadać. Wesołych, spokojnych i zdrowych Świat wszystkim życzę. Spadam tam gdzie nie potrzebuję sekatorów czyli do kuchni;)

.Robaczek., dantic3 and eliza9070 like this.
  4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    Wesołych Świąt wszystkim życzę:D
    co do eventu,to lilii mam już komplet,brakuje mi 48 sekatorów,posiałam moje niezawodne goździki,ok. godz.21 zobaczymy...............
    z porannych zbiorów eventówki i kilku baobabów wyleciało 21 sekatorów,to całkiem nieźle:D
    na młodej faremce nieco gorzej,brakuje 152 sekatory i 7343 lilii,posiałam na noc szpinak,zbiór parę min. po godz. 13................
    Święta już zaczęłam,a właściwie córa zaczęła,ja tylko muszę pójść z koszyczkiem:D

5. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Witam świątecznie ,do końca brakuje mi 64 sekatory i 4tyś badyla,przy ostatnim zbiorze z całego pola bahamy nie wypadł ani jeden sekator,,a z ośmiu baobabów na dzikiej łące tylko 6 szt,jak to jest?baobab rośnie prawie dobę i daje dużo pd a nie wypada z każdego?:sleepy:

hiacynta and dantic3 like this.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Witam w deszczowy dzień.

Lilie w komplecie, sekatorów brak 44.

Teraz stawiam tajemniczości na farmie, zobaczymy co przyniesie ślepy los

7. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

Ja zwatpiłam :(( wszystko jest tylko sekatorów brak - z jednego zbioru całości - 4 sztuki!! - w takim tempie do moze event potrwa do 30 maja do do konca marca nie ma opcji skonczyc ;((

chyba że jest jakiś inny magiczny sposób na ich pozyskanie ? (poza kupowaniem w sklepie )

a jak ktos nie ma baobabów to skad maja wylatywac te sekatory ? skad wziść baobaby ?

Posty połączyłam, na przyszłość używaj opcji Edytuj
    MOD_Magiczna

Last edited by moderator: Mar 26, 2016
    hiacynta, dantic3 and Frytka2012 like this.
  8. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

A czym ty się martwisz ? Muszę cię pocieszyć : brakuje mi do końca 400 bzu, 127 sekatorów i 12500 ślicznych lilii ale to mi nie przeszkadza, im trudniej tym większa satysfakcja !:);)

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

"Baobaby" to drzewa nawozowe, aktualnie już nie do zdobycia.
    W tym evencie wypadajki lecą słabiej, bo ich niewiele potrzeba.
    Siej na noc coś, co długo rośnie - z takich trochę więcej wypada.

10. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

ok dzieki

11. hp25

hp25 Forum Pro

To ja Ci dam lepszy przykład. Z 13 baobabów zebranych kombajnem dostałem UWAGA - 2 sekatory:(.
    Wczoraj natomiast zbierałem baobaby ręcznie i testowałem różne warianty.
    Moje obserwacje:
    - pojedynczy baobab - 0 sekatorów,
    - dwa baobaby - 2 sekatory,
    - trzy baobaby - 2 sekatory,
    - z drzew 12-godzinnych praktycznie nic nie wypada.

Może to przypadek, ale dzisiaj spróbuje podobnie zbierać. Zobaczę efekty.
    Generalnie algorytm wypadania jest niedopracowany, ale chyba i ciężko było taki przygotować biorąc pod uwagę ilości jakie nam zafundowali. Już chyba lepsze były te algorytmy - duża ilość wypadajki potrzebnej do ukończenia, ale faktycznie uzależnione wypadanie od czasu wzrostu(1 duże super pole goździków - 1 wypadajka pewniak). W obecnym evencie nawet na to nie można liczyć.
    Jednak generalnie jeśli ktoś sieje przez cały event nie będzie miał problemu z zebraniem potrzebnych wypadajek.

12. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik juz zakończył i lece coś tam kręcić w kuchnixDxDxDNormalnie nie wiem jak wy ale etanusik normalnie juz świeta zaczyna.xDxDxD Pozdrowionka dla wszystkich i Radosnych Świąt!

13. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Lilie już wszystkie posiadam ;) i to w idealnej ilości, bo zostanie tylko 137 :D. Sekatorów brakuje 57, ale to nie problem na tyle dni eventu jeszcze. Na razie sieję to co potrzebuję, ewentualnie czego potrzebują inni ;) i stan konta pomalutku rośnie :p.
    Wszystkim życzę miłych, spokojnych i pogodnych Świąt :inlove: oraz wymarzonych tajemniczości od zajączka ;).

14. johny.caravagio

johny.caravagio Forumowy żółtodziób

Najlepszego na Święta :)
    jeszcze 100 sekatorów & finito, zobaczymy ile wyleci z róż i trawy

co to ten kasztan?:oops:

hiacynta, dantic3 and xBabciaEwa like this.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witam :) Babci 37 sekatorów brak , więc tyle co nic . :) wieczorem zbiór cebulki i może będzie koniec .
    Zdrowych , pogodnych, rodzinnych świąt wszystkim życzę .:)

16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

wystarczy poczytać stronę wczesniej
    event rano zakonczony

17. niki1990

niki1990 Komandor forum

dobra środek zrobiony i 2 okienka z brzegu. Sekatory mnie zablokowały. Jeszcze 180 sztuk...Ale wystawiłam sadzonki na Bahamie i zagadkowe zagrody na normalnej farmie. Szczerze jestem ciekawa, co wyrośnie. Jak obstawiacie? Mam 84 poziom i 104 na Bahamie

18. johny.caravagio

johny.caravagio Forumowy żółtodziób

wystarczy odpowiedzieć
    jeszcze 99 nożyc

19. jacekf

jacekf Komandor forum

wreszcie event zakonczony. myslalem ze bede dluzej bujal sie z tymi wypadakami, ale udalo sie i basta ....... :p
    nagrod nie wystawiam , bo po prostu sie boje tzw. badziewia. moze po swietach ........;)

20. Arczi999

Arczi999 Fanatyk forum

"Kasztanek" - to rząd pnącza, które można było zdobyć w Żniwa 2014r - przyśpiesza działanie SN , a w połączeniu z Kerststolem i białą niewiennością i uszlachetnioną roślinką np. różami posianymi na Super polach w sekundę je można zebrać i z każdego pola wypada 1 wypadajka.

hiacynta, dantic3 and xBabciaEwa like this.
Thread Status:
Not open for further replies.