Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. s.patryk2

s.patryk2 Czeladnik forum

Witam :)
    Ja niestety ale z tym eventem jestem dość słabo,dopiero dziś wszedłem od wczoraj :/-ale cóż idą Święta-a to tylko gra

Z tego co patrzyłem to naagrody,naprawdę bardzo ciekawe,na pewno nie dam rady już zrobić ewentu do samego końca,ale powalczę.Czas do środy mam :D,co będzie to będzie :).
    Nie wiem czy zajrzę na forum więc

Wesołuch Świąt, i żebyście spędzili je dobrze i co najważniejsze to w gronie najbliższych :)

Pozdrawiam Patryk :)

2. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

mi za 40 super pól z cebulą leci średnio 17-22 wypadajek :eek:

eliza9070, xBabciaEwa oraz -katie1234- lubią to.
  3. azikowo

azikowo Fanatyk forum

kiedyś przepis był nagroda w evencie, teraz tylko do kupienia w galerii, ale robić go można dopiero po osiągnięciu 4 poziomu w dżemiarni:)
    tu masz linka do dzielinicy rzemieślniczej, poczytaj
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/dzielnica-rzemieślnicza.10429/
    40 poziom daje tylko dostęp do dzielnicy rzemieślniczej, wiec nie wprowadzaj w błąd(zapewne skrótem myślowym), że starczy osiągnąć 40 poziom i produkować cmj, bo to nie prawda, w dodatku po osiągnięciu 40 poziomu to dostęp chyba tylko do 1 rzemiosła jest,resztę trzeba kupić, albo w renzo wygrać, albo chyba któreś rzemioslo na 5 poziom wyciągnąć a to troche kosztuje

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2016
  4. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Posiałam lilie i hibiskus i....widok oszałamiający! Szkoda, że lilie nie zostaną bo są przepiękne! A co do postępu to jedne ts-ki już urosły, drugie posadzone a pierwsze tz-ki się budują.
    Pozdrawiam Wszystkich!

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

dokładnie 2 zawody do 3-go poziomu, wtedy dostajesz trzeci za darmo.

kalina_czerwona, post zawierający wulgaryzm usunęłam. Upominam słownie.

EDYCJA: Post ponownie usunęłam, pisz proszę w temacie. Uwagi do moich działań proszę przekazywać do Pomocy Technicznej, wcześniej jednak radzę zapoznać się ze słownikiem języka polskiego.

Anetta41 i azikowo lubią to.
  6. azikowo

azikowo Fanatyk forum

pamiętałam,że coś jest z tymi zawodami, ale za dawno to wszytko odkrywałam:) a szkoda,żeby sie ktoś napalił,że zaraz bedzie wszystko miał, a potem rozcarowanie

a ogólnie to czekam na ostatni zbiór eventówki, a jak się pomyliłam to rano będzie koniec fascynującego eventu i święta

Anetta41 i eliza9070 lubią to.
  7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Mnie brakuje jeszcze ponad 5 tysięcy lilii oraz ok. 170 sekatorów, ale spokojnie uzbieram :)

kalina_czerwona, jeśli jeszcze raz napiszesz post nie w temacie, na Twoim koncie pojawią się punkty karne w znaczącej ilości, a ja banów dawać nie lubię.

8. magda2007

magda2007 Książę forum

No i koniec ,święta wolne. Wystawiłam tajemniczości ,ciekawe co wypadnie.Pnącza nie odpalałam,bo chcę się trochę nacieszyć nową armatką ,szkoda ,że nie można jej zdobyć dwa razy.

Anetta41, eliza9070 oraz AlfaWilk lubią to.
  9. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Brakuje jeszcze 143 sekatory, ale wyleci, spokojnie. Tajemniczości takie sobie, tabebuja mnie ucieszyła, bo nie miałam i nektarynka, bo jedną mam, ale druga może pójdzie na wymianę. Z zagród to najfajniejszy kurnik pomarańczowy... :eek: Hmm, na 95 poziomie, właśnie mi go brakowało...

oset53 i Anetta41 lubią to.
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

jeszcze tylko 100 sekatorów i 3489 lilii:D
    zbiór za 1 godz. 20 min.

Anetta41, eliza9070 oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie chyba już ostatni zasiew wiec po 1 w nocy zbiore i zasieje coś dłuższego ;)

Anetta41 i eliza9070 lubią to.
  12. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Brakuje mi jeszcze 135 sekatorów. Mam nadzieję, że się uzbierają. Przed chwilą z całej farmy wyleciało z 10 sekatorów, troszku słabo-.-

Anetta41 lubi to.
  13. malgosia58

malgosia58 Forumowy żółtodziób

Prosze powiedzcie jak się wysiewa rośliny uszlachetnione

14. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    skończyłam i dość zadowolona jestem, bo nie spodziewałam się niczego z TS a tu zonk....Drzewko "ta bój się" posadziłam, wydrę za pazuchę i do chałupy wzięłam i git...czekam na święta, paszę dla futrzaka kręcę.
    farmę w wielkie lasy zmieniłam...coś mi wszamało złote liście...i magnolie też.

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wsadzasz uszlachetnienie w slot i siejesz na polu ;)

Anetta41 i gretag lubią to.
  16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

mi brakło 250 lilii:( rano bedzie koniec, bez różnicy dziś czy jutro rano, potem drzewka i albo wejdę na farmę albo nie:)
    mi wczoraj coś zezarło 50 kremów w spa xDxDxD

17. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

mnie nie brakło, bo musowo w chałupie siedzę to i różnie jest...bywa, że błąkam się po domu w nocy..xDxD
    gdzie te życzenia świąteczne...szukam, szukam...i nic....
    Pięknych Świąt wszystkim życzę.

18. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończony, pnącze odpalone i czas na święta. Uszlachetnione roślinki wysiewasz tak samo jak zwykłe, tylko musisz je uszlachetnić w szklarni. Jeżeli zdobędziesz miłość do SN - to siejesz je z SN i np. goździki dojrzewają w 1 s. Ja najczęściej sieję to w tym samym czasie co roślinki eventowe, więc mam jeszcze uruchomiony kerststol i białą niewinność. Najdłużej niestety trwa zdobycie konkretnego uszlachetnieni -u mnie kilka miesięcy. Ale może dopisać szczęście i będzie dużo, dużo szybciej.

Anetta41, toDzasta oraz -katie1234- lubią to.
  19. azikowo

azikowo Fanatyk forum

po pierwsze uszlachetnienie musi był włożone do slotu, po drugie, żeby rosły 1 s, to musi być odpalone jeszcze pnącze kasztankowe+zjedzony krestol+ biała niewinność i tak jak pisze Eveline podlane SN, posiane roslinki powinny być wtedy na SP, bo wiecej wypadajek leci

20. JJoanna

JJoanna Książę forum

Na jakiś czas mam ograniczony czas na internet ( nie chce mi się mówić z jakiego powodu ale , mam - po dwie godziny dziennie , w Weekendy po 4 godziny dziennie - nabroiłam to muszę cierpieć :cry::cry::p - jak to się mówi : nawarzyłam sobie Piwa - więc muszę je wypić- dobrze , że jeszcze ktoś chce mi pomóc 8) ) Ciekawe czy przy takiej ilości ograniczenia czasu skończę event ? Może się uda ?

A tak wejdżmy na weselsze tematy z drzewek Yukon otrzymałam:

1. Czarna Wierzba
    2. Brzoskwinia XXL
    3. Tabebuja
    4. Oliwka XXL
    5. Klon Palmowy XL
    6. Klon Palmowy XL

Zagrody Cygnus - 4 sztuki wystawione i zobaczę co z nich będzie jutro . Oby coś fajnego :)

P.S.

Roślinki teraz sieję na Super polach .

Mój poziom 91 , Wyspa 264
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 5 , Alchemik 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.