Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dołączam do grona walczących z eventem. Sekatory słabo lecą, nawet z uszlachetnionej cebuli. Ale walczę dalej :D

2. oskitom

oskitom Aktywny autor

Te sekatory to jakaś masakra.

Krzychu64, Anetta41 oraz -katie1234- lubią to.
  3. annab4

annab4 Czeladnik forum

Czy ktoś z Was może mi podpowiedzieć gdzie szukać 4 sadzonek "tahiti" po odkryciu strefy? W pasku ich nie ma...

-katie1234- lubi to.
  4. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

do konca zostało jeszcze dużo lilii
    oraz tylko albo aż 88 sekatorów :p

5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

to jest drzewko tropikalne, więc możesz tylko postawić na Bahamaramie. Szukaj tam w pasku

__BiAłY__, Anetta41 oraz -katie1234- lubią to.
  6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

pewnie niekoniecznie ale szczęście w nieszczęściu że eventówki brakuje jeszcze hohoho bo gdybym miała komplet to trudniej byłoby się powstrzymać

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  7. annab4

annab4 Czeladnik forum

Naprawdę nie ma. Przelogowałam się dwa razy. Na planszy pole odznaczone jako zdobyte.

-katie1234- lubi to.
  8. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No, to czekam teraz na 91 wypadajek8) ( na zadanie za 100 sekatorów- 30000 x PD) i "koniec":p.Zaraz ostatni zbiór badyla i na resztę już mam.:)

9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Bawię się dzisiaj w przerwach między porządkami wiosennymi. Do południa praca i zakupy, a teraz Farma, łazienka, przedpokój, a po spacerze z z psem - kuchnia.
    Jest ok. :) Ogarniam wszystko, nawet świąteczne niedzielne śniadanie. Jak nie znajdę w lodówce tego co powinnam będę ... improwizować ;)Najważniejsze, że jajka i kiełbasa w niej są.
    Event traktuję jako relaksik, zatem .... co się uda to się zrobi. A skoro mam już Cygusy i tropikalne sadzonki :p....... ani lilie ani sekatory mi nie przeszkadzają w działaniu. Zrobi się event jak zwykle ..... przy okazji ;) . Wyruszę w pierwszej kolejności po SP i armatę.

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A ja zbieram za 1,5 godz, ostatnią i muszę się zastanowić , ach w takiej rozterce jestem , siać z sn, ,czy nie siać - oto jest pytanie .

Nutka i -katie1234- lubią to.
  11. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Z 5 pól eventówki 3 sekatory - cudownie :wuerg:xD:cry:

12. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

a masz oznaczone to pole zielonym ptaszkiem? Może nie wcisnęłaś strefy poszukiwań

13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

jak zbierasz ostatnią a Ty cierpliwa duszyczka jesteś to trzymaj ten sn będziesz świętować podwójnie że zaoszczędziłaś :) ja to wygoniłam zwierzęta i tak jakoś pusto na polach a eventówki i tak mało dochodzi nie lubię tak

14. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

U mnie pełna rozpusta;) Z dwóch pól - 6 sekatorów :D

-katie1234- lubi to.
  15. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, a ja myślałem że tylko u mnie jest tak kiepsko z tymi sekatorami, na dzień dzisiejszy mam ich aż 85sztuk

-katie1234- lubi to.
  16. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

przecież tak narzekaliście na małą ilość potrzebnych sekatorów - to teraz macie /po co to na początku pisać " oj jak mało trzeba wypadajek nie będzie co robić" - jak widać jest

17. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam!! Odkrywam tajemnicze zagrody a tu.. osły różowe:inlove: poza tym kameleony pomarańczowe , koguty mam 2 i dziobaki mam 4
    Z TS na wyspie bez rewelacji: cedrat xl , achacha , mango xxl , grejpfrut.. Ewent oczywiście mozolnie do przodu się posuwa(sekatory)....
    Powodzenia Wszystkim!!;)

18. mieczu

mieczu Baron forum

no to u mnie event przeszedł do historii, TSy odkryję za godzinę, liczę na same różowości, hehe
    powodzenia jeszcze siejącym i liczącym sekatory...

19. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

U mnie brak 165 sekatorów -.- Drzewka odkrywam za półtorej godziny a kibelki narazie w pasku czekają na zwolnienie miejsca na farmie :)

20. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Tajemnicze zagrody odkryte: Koguty, Żabi staw, Żółwie i Pomarańczowa hodowla świń truflowych. Jednym słowem - wszystko do paska xD

__BiAłY__ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.