Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 11eveline

11eveline Książę forum

Strefa wewnętrzna ukończona. Sekatory lecą bardzo słabo. Z uszlachetnionych goździków na Super polach raz wypadło tylko 8 sztuk. Nidy tak nie było. Chcę ten event jak najszybciej ukończyć i zająć się świętami. :)

KudaBunda i dantic3 lubią to.
  2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    zaczęłam i ja, zielenina rośnie, sekatory słabo- ledwo 59 obecnie, ale myślę, że wylezą :p
    kasztanka tym razem nie odpalam bo nie mogę xD zebrałam sobie wtedy jak nie trzeba było kombajnem:cry:xD

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

KudaBunda i chrumcia91 lubią to.
  4. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Na dzisiaj koniec. Niestety przystopowały mnie sekatory :sleepy:Na noc posiane goździki, więc jutro powinno być trochę lepiej.

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2016
  5. kasia750

kasia750 Hrabia forum

no i pierwsze eventowe wtopy>:(-poziomkowiec xxl:sleepy:,poziomkowiec xl:mad:,czarna wierzba:D ,wiśnia xxl:wuerg: normalnie życ nie umierac:wuerg: ciesze sie jak dziecko :cry::cry::cry:ale na co ja liczyłam:oops: u mnie zawsze tak samo-.- ....pełzne dalej w doborowym towarzystwiexDxDxDxD -wasza ameba:p

gretag i asia1106 lubią to.
  6. *ewa*

z całej farmy i wyspy wyleciało 11 sekatorów:(

KudaBunda i gretag lubią to.
  7. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Sekatory po 6 florenów, to nie dziwcie się, że nie wypadają. Przecież jak graczy ubywa, to na czymś trzeba zarabiać. Jak tak dalej pójdzie, to następny event będzie miał wypadajki wypadające jeden na całą łąkę z goździków (bo dłuższych upraw nie ma). Ale będzie można kupić wypadajkę za 10 florenów.

I drugie: Jest informacja o wypadajkach:
    -----------------------------------------------
    Zasada jest jedna: im dłuższy podstawowy czas produkcji zagrody/fabryki, wzrostu rośliny/drzewa, tym większa jest szansa, aby uzyskać "wypadajkę".
    Nie ma znaczenia, czy korzystacie z super nawozu, super paszy lub innych bonusów wpływających na skrócenie czasu, gdyż nie ma to wpływu na otrzymywanie przedmiotów podczas zbiorów.
    -----------------------------------------------
    To dlaczego drzewa XXL ma czas podstawowy 12h - skoro nie są samodzielnym drzewem (nie można go postawić na łące bez podstawy)? Skoro "inne bonusy" nie wpływają na otrzymywanie przedmiotów podczas zbiorów? Kolorowe zagrody to samo... Czy podlewanie roślin wpływa czy nie wpływa na wypadajki...

W przypadku tego eventu widać to bardzo dokładnie jakie znaczenie mają wypadajki... o losowości się już nie wypowiadam, bo nie jest dla mnie wytłumaczalne, że z łąki posianej 4h rośliną jest tyle samo wypadajek co z goździków, które mają czas podstawowy 18h (niby losowość).
    A może chodzi o to, żeby można było ukończyć event tylko jak się kupi koszyk czy inne wspomagacze?

8. kewunia

kewunia Zaawansowany

ja rozumie sekatory leca oszczednie ale z magicznych to powinny lecieć 100 na 100 :p

9. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Na poprzednim evencie z 3 tajemniczych zagród dostałam 3 x bocian... losowość stuprocentowa. xD:cry:xD

asia1106 i AnnDżelina lubią to.
  10. *ewa*

posiałam na noc irysy,zobaczymy..................

gretag lubi to.
  11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

widocznie je złapałaś jak leciały do nas na wiosnę :)u mnie dwa się osadziły niedawno też

nie wejdę dziś na to pole z 65 wypadajkami no nie mam tyle :(

gretag i .vene. lubią to.
  12. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

To tak jak ja. 50 sekatorow poki co i wszedzie zasiane rosliny eventowe. Czy 15 wypadnie? Szczerze w to watpie...

gretag i AnnDżelina lubią to.
  13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

może choć jeden wpadnie przez płot u mnie nie ma już z czego a koło mojego płota ani jednej duszy nawet zająć nie kica ja nie wiem gdzie się wszyscy podziali xD za 2h zbieram wielkanocne lilie- ja mam uczulenie na ich zapach i jak je zbierać jak sekatora ni ma xD

gretag, __BiAłY__ oraz KudaBunda lubią to.
  14. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

o szok z wypadajkami, zawsze z tego co na polu wyleciało ok 150-180 szt, a teraz 53, nieźle wyśrubowane, a myślałam że to będzie lajtowy evencik, to teraz już wiem dlaczego wymagane jest tak mało wypadajek, za FL nie zmierzam się bawić. Zrobię ile się da i tyle.

__BiAłY__ lubi to.
  15. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Nie wytrzymałem i odkryłem pierwsze 4 TSy oczywiście tabebuji brak!!! Nieśplik xxl , klon palmowy xxl , poziomkowiec xl i migdałowiec xxl. Wiem że mogło być znacznie gorzej np. Jabłoń xxl o_O dlatego nie marudzę!!! Powodzenie Wszystkim;)

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O nie, nie, nic nie wybieram, robię i event i mazurki. Zachłanna jestem.... e nie to nie to słowo... pracowita jestem.;) Tylko żeby mi się to wszystko nie pomyliło i żebym czasem mazurków nie udekorowała w sekatorki, dopiero się rodzina zdziwi. xD A eventówki wypadło mi właśnie ..... zero, okrąglutkie zero sekatorków.

gretag i iwonabr lubią to.
  17. mistrzu.666

mistrzu.666 Forumowy żółtodziób

jest gorzej niż źle, zostawiłam farmę (po głupotach z Bahamą) wróciłam i niestety jest jeszcze gorzej.... jak z serialami: ciekawe, fajne, nuuuudy, jeju ale głupie, litości niech ktoś to zakończy!!! Ewent ma jeden cel: kup, kup, kup za prawdziwe złotówki albo... spadaj.

KudaBunda i niki1990 lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

za 1 0 minut zbior eventówki z małych pól i ide pod prysznic...znowu mnie przeziębienie bierze>:( ledwo jedno sie skonczylo juz drugie

gretag lubi to.
  19. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

U mnie trochę lepiej bo wypadł 1 sekator xD

20. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

u mnie z 3 pol az całe 6 sekatorów , aha na jednym zebralam bez johnego cytryny i wypadło 4 a z jonym po 1 na pole

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.