Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki greciu:*

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Oczywiście sałata i orchidea dość drogie...ale choć trochę trzeba taniej kupić bo nadal mamy czerwony koszyczek...a w nim taniocha. Owszem,tylko 100 szt dziennie każdej rośliny można nabyć ale jeśli ja kupuję mając 106 poziom to Ci co zaczynają grę koniecznie powinni to wziąć pod uwagę :)
    .. eventówka rośnie już na małych poletkach i w stodole 84 szt sekatorów..nie jest źle..... :)

3. kasia750

kasia750 Hrabia forum

4 zadania wykonane-.- 4 drzewka zasadzone:sleepy: (ciekawe co sie wykluje:p)ponownie jak ameba pełzne:sleepy: w samotnosci:cry::cry::cry: dołaczy sie kto.....:D:D:D

4. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

A masz wogóle pnącze kasztankowe?
    Pnącze kasztankowe bylo można kiedyś zdobyć w evencie

dantic3 i xBabciaEwa lubią to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tym razem chciałam sprintem ale się nie da , więc popełznę z tobą , myślę, że nie tylko ja . Na roślinkę czekam , ewentową , jakby co .

6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie lilia też już rośnie na małych polach ale tylko na wyspie, w lesie i głównej

na dzikiej i leśnej stoją kurniki :)

sekatory kiedyś tam wylecą, event dopiero się rozpoczął więc chyba popełznę z Wami xD

7. allasad

allasad Forum Pro

u mnie 6 krokow zrobiono czekam na rosline no i szukam sekatorow molo wypada a i gdzie tez zatracilam narzedzie ostre w tej walce z wami farmerami babcico Ewo czas na kawusie .

gretag lubi to.
  8. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Też do ciebie dołączam ;)dopiero rozsiewam roślinkę :oops:sekatorów mam całe 25 szt:oops:i tylko czas eventówki mi nie pasi -no ale cóż....... nie wszystko można mieć aby się cieszyć:oops: Event na pewno ukończęxD
    Witam eventowiczów;):D

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Babcia już pije i czeka na maruderów . Tak sobie myślę , w poprzednim ewencie truchtałam :) , w tym pełznę :p, to co będzie w następnym xD czekam na ewentówke , w końcu się doczekam :p

10. Megan

Megan Komandor forum

Popieram z zakupem 100 roślinek dziennie, sama kupuję od dłuższego czasu sporo roślinek i zawsze mam na eventy do oddania a jeszcze w trakcie zarobię, tak jak przy tym evencie prawie 2 mln SG wpadło dodatkowo, nie wliczając orzecha, bo to już jest inna sprawa:)

W temacie lilie rosną już na małych polach, za trochę lepiej jak trzy godzinki zbiór, nawet mi to pasuje, pozbieram jak wrócę:)

11. gretag

Mam już 91 szt sekatorów..coraz lepiej... i 23 lilie w stodole :)
    ..czekam do 18-ej na to ciekawe OO i biorę się za pieczenie ciast...

12. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam wszystkich
    Piękną zmianę zaserwowali na Święta. Jak dotąd z superpól i posianych na nich uszlachetnionych roślinach wypadał komplet wypadajek to teraz troszkę ponad 1/4. No nic włączyłem kasztanka i nazbierałem te całe sekatory a lilia się rozsiewa.

13. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Ja rozumiem, że wszystko ostatnio podrożało, ale żeby aż tyle kosztowała wypadajka sekator? Uważam ,że 6 florenów za wypadajkę to jednak duże przegięcie:( Matko kochana z torbami mnie puści ta gra:)

14. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

Dlatego tak licho leca sekatory zeby kupic

gretag lubi to.
  15. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Witam,40 min temu rozsiałam roślinkę,za 20 min pierwszy zbiór ,sekatorów +48 nie jest źle;)

gretag lubi to.
  16. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a co to za ciekawe o_OOO ma byc o 18 :sleepy:oswiecisz mnie amebe....:sleepy::sleepy::sleepy:

xBabciaEwa i gretag lubią to.
  17. gretag

Nie wiem co to za OO ale Jonas zegary daje do ciekawych wydarzeń na farmie :)

Ja też wolniutko robię event, nie ma się co spieszyć ale mam nadzieję,że jutro go skończę :)

18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

z bambusa na wyspie i w lesie deszczowym wypadły....................2 sekatory:(

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Tak mnie zdumiała (nie)wypadalność sekatorów, że z wrażenia zapomniałam o CMJxD Trudno, rozsiew troszkę dłużej potrwa:)
    Na start mam 67 szt. czyli trochę więcej niż 1/3 tego co zwykle. Z tego wniosek, że 250 sekatorów to odpowiednik ok. 700-750 wypadajek w innych eventach. Spoko, nawet biorąc od uwagę święta:)

20. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

I z drzewek oraz z zagród też słabiuteńko lecą sekatorki:oops: nie wiem teraz na co się nastawiać?:oops:

toDzasta, dantic3 oraz gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.