Opinie Poszukiwacze zaginionych pisanek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ponownie;)
    jak narazie 52 sekatory, spokojnie, jest czas, ale lece salate siac, braknie mixD
    powodzenia;)

AlfaWilk, bari06 oraz gretag lubią to.
  2. evita_1703

evita_1703 Stały bywalec

z eventowe u mnie tez nic ale z kurczków cale 2 na 40 kurników

bari06 i gretag lubią to.
  3. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

U mnie 37 sekatorów. Spokojnie sieję sobie eventówkę, jak się uda skończyć to dobrze jak nie drugie dobrze :) Wesołych Świąt :)

4. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Przykręcony kurek z wypadajkami: całe 54 sztuk, z tych samych pól i drzew przy poprzednim ewencie ponad 180,
    ale nie sądzę na razie żeby był problem je nazbierać. Chyba że całkiem odetną :eek:

Nutka, bari06 oraz gretag lubią to.
  5. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

7 zadań zrobionych, teraz czekam na badyla.:)

6. pip008

pip008 Okazjonalny autor

Z farmy na której dorósł czosnek i była ewentówka 9 sekatorów, łącznie ze wszystkiego 39.

Frytka2012, Wrzosowisko3 oraz bari06 lubią to.
  7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*
    na młodej faremce ze szpinaku i drzewek wyleciało 29 sekatorów:(
    a jeszcze zapytam,bo nie rozumiem:
    o co chodzi z tymi strefami gzie nie potrzeba przedmiotów?????????
    jak je odkryć??????

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja mam starą tylko , ale humor mam zepsuty jak nic , jak można byc tak złośliwym i przykręcić wypadajki , no jak , koszyków nie kupię , a ewent i tak skończę , babcia się nie podda , niech sobie wezmą te sekatory , swoją pulę i tak uzbieram . :oops:

9. magda2007

magda2007 Książę forum

Ja na początek 42 sekatory,trochę kiepsko,dobrze ,że potrzeba ich tylko 250, a nie ponad 1000-to by się działo.

10. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

spokojnie nie irytujmy sie wypadajkami bowiem zauwazmy ze tym razem potrzebujemy ich znacznie mniej tj . zaledwie 250 szt a wiec damy rade ;)

11. Megan

Megan Komandor forum

Cena sekatorów tak wysoka, to specjalna zagrywka, dużo graczy chce skończyć event przed świętami, ja wysieję przed roślinę a na święta długo rosnące i same wypadną, nigdy nie kupowałam wypadajek, więc tym razem tym bardziej tego nie zrobię.

Lilie drugi raz posiane na dużych polach, jak urosną, to już idą na małe:)

12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) zaczęłam z opóźnieniem i wyleciało z goździków i drzewek na obrzeżach łąk 43 sekatory :( . No to się zezłościłam i zaprzęgłam kasztanka do robotyxD.
    Nawet z 20 superpól wylatywało( posiane róże ) tylko po 8 , 10 , 2, 3, 4, sekatory , wypadajki mocno przykręcone :wuerg: :oops:.

13. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

Drugi zasiew zrobiony :) ciekawe ile wypadnie sekatorów :)

14. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

I wszystko jasne. Na początek 65 sekatorów :)

Powodzenia :)

15. -Magda79-

-Magda79- Koneser forum

Przed chwilą miałam pierwszy zbiór roślinki eventowej i nie ma z niej ani jednego sekatora :(

Wrzosowisko3, Megan oraz farmerka_x lubią to.
  16. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

to tak jak u mnie - nie smuć się z następnego zasiewu może będzie lepiej :)

-Magda79- lubi to.
  17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też koszyków nie kupię,nigdy nie kupowałam,najwyżej pod koniec uruchomię kasztanka...........

toDzasta i Wrzosowisko3 lubią to.
  18. azikowo

azikowo Fanatyk forum

[usuwam]

Z goździków ma SP + kaszatnek + dodatki średnio 16-23/44 SP, marnie, ale SN odżałowany, sekatory czekają na roslinkę, zamierzam jutro zakończyć i od soboty wolne na farmie xDxDxD

Offtop usuwam i bardzo proszę o rozmowy na temat eventu w tym wątku,
    SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 marca 2016
  19. -Magda79-

-Magda79- Koneser forum

Mam taka nadzieję :). Na noc koniecznie trzeba posiać długorosnące bo inaczej cięzko będzie event ukonczyć w całości.

xBabciaEwa lubi to.
  20. smerf41

smerf41 Weteran forum

52 sekatorki...jest ok:) trafiła mi się wreszcie miłość do SN w uszlachetnieniu goździków...zatem spokojnie:)Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.