Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yaris_123, 4 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Chciałam komuś odpowiedzieć na forum, napisałam odpowiedź, po czym się rozmyśliłam, wykasowałam napisany tekst i teraz co wejdę w ten temat to ta napisana wiadomość nadal jest w moim oknie na dole, pomimo wykasowania tekstu, zamknięcia forum i ponownego wejścia. Jak się tego pozbyć??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mnie też często się zdarza taka sytuacja,ponieważ w trakcie pisania posta,to co już zostało napisane zostaje "zapisane".A żeby się tego pozbyć trzeba wyczyścić ciasteczka,albo dodać ten napisany post i od razu go usunąć.

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Chyba mnie coś przytkało, że na to nie wpadłam:) Dziękuję i można zamykać:)

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jest jeszcze jeden sposob na usuniecie takiego postu...wystarczy prawym klawiszem myszy wybrac opcje zaznacz a nastepnie wytnij i gotowe:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-norbijas- dziękuję za pomoc.

A skoro Yaris_123 podziękowała,to ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.