Postępy na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 28 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Witam, proszę o radę.
    Gram 8 miesięcy, od maja tego roku. Jestem na 81 poziomie farmy, 124 poziomie Bahamy i wiele zawdzięczam i mojemu mentorowi Sabrinie, która przez cały ten czas wspiera mnie radami , chutney ami i innymi podarunkami przyspieszającymi. Tempo przechodzenia na kolejne poziomy dla mnie jest o.k.
    W dżemiarni klops , 4 945 punktów na 40 000 , żebym mogła produkować chutney. Czy mogę w jakiś sposób przyspieszyć poziom w dżemach? Chciałabym też przesłać mentorowi chutney ? A jak liczę w tym tempie zajmie mi to 2 lata.
    -.-
    Pomóżcie

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witaj , ja zjadałam codziennie po 5 dzemów lawendowych.

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

dszmyd niestety w "dżemiarni" nie ma produktu, który przyspieszyłby wbicie poziomu.

Można przeznaczać produkty rzemiosła na rozbudowę zawodu. W tym celu należałoby przeanalizować punkty, jakie dają poszczególne produkty i ceny ich zakupu na targu. Dziennie możesz przeznaczyć 5 szt. na rozbudowę zawodu. Warto również non stop produkować.

Możesz również poczytać ten wątek Porady doświadczonych graczy.

Mam nadzieję że pomogłem. Czy mogę jakoś jeszcze pomóc? Przypominam jednocześnie, że dział pytań nie jest działem dyskusyjnym.

4. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Ja nie chcę dyskutować. Pytam. Dzięki za odpowiedź. Zamykamy

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

dszmyd również dziękuję i zgodnie z życzeniem zamykam :)

Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.