Posąg wybiegu dla leniwca

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tekla69, 22 września 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tekla69

Tekla69 Naśladowca mistrzów

W komnacie VI mam anakondy i rekiny. W komnacie VII mam Posąg leniwca, który wg
    opisu daje jednorazowy dar Jajo leniwca.
    W opisie eventu: Posąg wybiegu dla Leniwców w komnacie VI odblokowuje warsztat masek do spania. Czy są jakieś teraz nowe komnaty. W tych wszystkich opisach nie potrafię się na tyle zorientować aby odblokować co trzeba i zbudować warsztat Masek do spania. Proszę o pomoc bez odsyłania do opisów.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zajrzyj proszę do tematu, w którym to wyjaśniałam >>klik<<.

Czy po zapoznaniu się z powyższym wątkiem masz jeszcze pytania?

3. Tekla69

U mnie nie ma takich komnat, gdzie na początku jest udostępnione jedno pomieszczenie i tyle + do klikania. Całe te opisy czytałam ale nie potrafię się rozeznać. W komnacie XII mam posąg Passiflory i Thismii.. Mam jednak mało bananów a zależy mi na warsztacie Masek do spania. Jeśli więc kiliknę Posąg Leniwca, który daje jednorazowy dar Jajo Leniwca to będę miała w mieście dostęp do budowy Warsztatu?

4. BA_Marion

Zajrzyj proszę do komnaty VI w Świątyni małp i najedź kursorem na pierwszy posąg w drugim rzędzie. To posąg Wybiegu dla leniwców (czyli zagród leniwców). Jeśli ten posąg masz odblokowany (a nie sądzę żeby tak nie było), to możesz wyprodukować fabryczkę produkującą maski do spania (czyli Szwalnię masek do spania) w warsztaciku w mieście. Poszukaj tam ikonki leniwca (jest pod sam koniec), kliknij ją i wyświetli się możliwość produkcji fabryczki.

Czy masz jeszcze pytania?

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie,posąg dający jajo nie da ci warsztatu,,warsztat zbudujesz od razu w mieście jeżeli masz odblokowany posąg wybiegu leniwców

6. Tekla69

Już się dopatrzyłam. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

7. BA_Marion

W takim razie zamykam temat. Miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.