posąg pola 4

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Addonia, 29 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Addonia

Addonia Czeladnik forum

nie wiem jak ''otworzyć"" ten posąg..jest tam napisane-najpierw otwórz pomieszczenie w świątyni posąg pola 3..który to jest??mam przecież otwarte pierwsze trzy pola..nie umiem sobie z tym poradzić :(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posąg pola 4 znajduje się w pomieszczeniu VII a koszt odkrycia to 40 złotych bananów, musisz mieć odblokowany dostęp do tego pomieszczenia.
    Wcześniej jednak muszą być odkryte posągi pól 1, 2, 3, które znajdują się w pomieszczeniu I.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Addonia

Addonia Czeladnik forum

czytam w kółko ten poradnik,mam odblokowane posągi pól 1,2 i 3..i nic..

4. SMOD_Atena

A masz odblokowany również dostęp do pomieszczenia VII, w którym znajduje się posąg pola 4 i czy na pewno w sumie masz odkryte 4 pola licząc z polem 0 ?

5. Addonia

Addonia Czeladnik forum

hmmm..w którym miejscu?

6. SMOD_Atena

Czy masz plusik między pomieszczeniem 6 a 7 czy nie masz takiego plusika?

7. Addonia

Addonia Czeladnik forum

tak,razem z polem 0 mam odkryte 4 pola

plusik mam między pomieszczeniem 4 i 5..chyba rozumiem,jeszcze nie mogę odkryć ostatniego pola,tak?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 stycznia 2017
  8. SMOD_Atena

Jeśli nie masz jeszcze dostępu do pomieszczenia V to tym bardziej nie masz dostępu do pomieszczenia VII i tych posągów, które się w nim znajdują. Dostęp do pomieszczeń musisz odblokowywać po kolei. Koszt odblokowania przedstawia ta tabelka:

Czy jeszcze w czymś mogę pomóc?

9. Addonia

Addonia Czeladnik forum

dziękuję Ateno,długa droga przede mną..

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, powodzenia życzę i skoro już wszystko jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.