Posąg hodowli rekinów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bronka5, 24 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronka5

Bronka5 Forumowy żółtodziób

Gdy rekiny weszły do oazy i można je było kolorować - posąg hodowli rekinów można było odblokować bez konieczności odblokowania posągów ze słoniami, które są przed rekinami - dlaczego teraz !!!! muszę odblokować najpierw słonie by móc hodować rekiny ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Takie są zasady odblokowywania posągów i tak jak jest napisane w poradniku

Przed posągiem hodowli kryjówki rekinów jest posąg hodowli papug, a jeszcze przed nim posągi wybiegów dla słoni, małp i papug, te posągi muszą być również wcześniej odblokowane.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2021
  3. Bronka5

To że po kolei trzeba odblokować posągi to wiem.
    Nie umiem wstawić zdjęcia z drugiej farmy gdzie mam odblokowany posąg hodowli rekinów a słonie nie.
    i o to pytam - chyba że taka możliwość była tylko wtedy gdy rekiny weszły do hodowli.

4. SMOD_Atena

Przepraszam, źle spojrzałam i wyżej powinnam napisać posąg kryjówki rekinów (pomieszczenie II) nie hodowli. A posąg hodowli rekinów znajduje się w pomieszczeniu V, który poprzedzają właśnie trzy posągi dotyczące słoni. Szczerze mówiąc nie pamiętam czy był jakiś wyjątek podczas wprowadzania, u siebie mam wszystko odblokowane na bieżąco bo mam duży zapas złotych bananów ale wydaje mi się, że zasada była taka jak zawsze czyli po odblokowaniu 3 kolejnych posągów dla słoni można odblokować hodowlę rekinów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Bronka5

Nie mam dziękuję

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.