Poradnik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakub0303, 19 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakub0303

jakub0303 Czeladnik forum

Nie rozumiem tego poradnika. Zawsze był spis ile czego potrzeba . Teraz można go interpretować na różne sposoby. Kolumna 1,2,3,4, czy to jest zestawienie potrzebnych produktów, czy też do każdego lampionu do danej nagrody z kolumny dostarcza się za każdym razem poszczególny towar, to w końcu ile tego należałoby dostarczyć. Do tej pory myślałem , że poradnik wcześniej jest udostępniony graczom żeby mogli się przygotować, widocznie zasady się zmieniły.Jeżeli to tylko ja nie rozumiem tego poradnika to bardzo proszę o pomoc i wytłumaczenie ile produktów trzeba dostarczyć żeby w całości zrobić ten event.

2. Łochowski

Łochowski Czeladnik forum

faktycznie poradnik jest kompletnie nie zrozumiały ciężko w nim się połapać może jeszcze coś podpowiedza

3. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Zapraszam Cię do dyskusji o evencie, tam odbywa się burza mózgów w sprawie tego eventu;)
    Jednak wszystko okaże się jutro po starcie eventu.

gadek lubi to.
  4. violka0410

violka0410 Okazjonalny autor

Masz rację, wszystko okaże się jutro ale jeśli w poradniku jest zsumowane ile, jakiego towaru potrzebujemy to byłoby to nie lada ułatwienie dla graczy.:p

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

toDzasta, dziękuję za pomoc.

jakub0303, wszystko to co potrzebne będzie w evencie wypisane jest w 4 kolumnach w rubrykach " Zapotrzebowanie" :

Poproszę ekipę FAQ jak już będzie osiągalna aby zamieściła jeszcze dodatkowo tabelę zbiorczą jak tylko to będzie możliwe.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Może się podłączę do pytania bo wiem o co dokładnie chodzi w zadanym pytaniu.
    Czy jeśli raz dla zaświecenia lampionu oddamy potrzebne produkty to dla zaświecenia nowego wzoru musimy znowu oddawać te produkty czy nie?

7. SMOD_Atena

Bobinek, są 4 rzędy poziome i 4 rzędy pionowe lampionów w sumie 16 to są te 4 kolumny.

Po oddaniu towaru do wybranego lampionu zapalimy go i pozostanie zapalony ( już nie zgaśnie). Jednocześnie za każdy zapalony lampion otrzymamy przypisaną nagrodę , tabelka w pierwszym moim poście. Jeśli oddamy towary do wszystkich lampionów to wszystkie będą zapalone a my klikając na wzory pod kolumnami będziemy otrzymywać nagrody za wybrany wzór, tak jak na poniższym obrazku :

W poniższej tabelce jest wszystko to co musimy oddać aby otrzymać wszystkie nagrody :

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie ?

BA_Chris i toDzasta lubią to.
  8. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Ja dziękuję dla mnie już jest wszystko jasne po prostu nie wiedziałem czy lampion zostanie już zapalony na stałe może nie doczytałem.

9. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Czyli jak zapalę wszystkie lampiony to dostanę wszystkie nagrody tak??

10. SMOD_Atena

-katie1234-, dokładnie tak, jak oddasz wszystkie towary wymagane do poszczególnych 16 lampionów i klikniesz po kolei wszystkie 10 wzorów to otrzymasz wszystkie nagrody.

Czy dla Autora tematu wszystko jest już jasne ?

11. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Ok. Ja dziękuję za pomoc xD

12. wonszboaboa

wonszboaboa Czeladnik forum

mam pytanie : bo coś pisało o własnych wzorach, o co z tym chodzi ? czyli np za odblokowanie 4 lampionów w lini też jest nagroda ?

13. jakub0303

jakub0303 Czeladnik forum

SMOD_ATENA Bardzo dziękuję za dokładną, merytoryczną, solidną odpowiedz. Słowa uznania. Miłego dnia. Jakub

SMOD_Atena lubi to.
  14. SMOD_Atena

wonszboaboa, wzory możemy sobie układać podczas zapalania lampionów według naszego uznania, ale nagrody otrzymamy tylko za pojedyncze lampiony i wyznaczone wzory.

jakub0303, bardzo proszę i dziękuję za miłe słowa, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.