Popcorn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -gonska-, 17 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -gonska-

-gonska- Aktywny autor

Witam,
    Proste zadanie matematyczne.
    Po ostatnim przygotowaniu widmo-cornu w młynie zostało mi 9 szt. popcornu.
    Rano dostałam w prezencie od sąsiadów 2 popcorny.
    Zamiast 11 mam 7.
    powinno być: 9+2=11
    jest: 9-2=7
    Już jakiś czas temu zauważyłam, że dzieje się coś dziwnego z dziennymi prezentami od sąsiadów, ale dziś mam pewność.
    To tak specjalnie, by gracza delikatnie skubać na wszystkim, na czym się da?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Nic takiego mi się jeszcze nie zdarzyło, nikt też wcześniej nie zgłaszał takiego problemu.
    A sprawdzić ile popcornu wypadło z upraw, ile otrzymałaś, ile zużyłaś w młynie i ile powinno być można sprawdzić w PT, zapraszam ze zgłoszeniem.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -gonska-

-gonska- Aktywny autor

Uważam, że to nie jest problem tylko mojego konta, a problem gry. Może nikt nie zgłaszał, bo to są drobiazgi, które łatwo przeoczyć.
    Może zamiast odsyłać mnie do PT, sami zgłoście problem do programistów.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-gonska- żeby zgłosić do programistów to trzeba najpierw zweryfikować i sprawdzić konto, szczególnie jeśli problem zgłasza jeden Gracz, tak że zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT.

A skoro nie masz już pytań to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.