ponownie zamknięty kokos

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -jarzębina-, 11 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A, przepraszam za zamieszanie, faktycznie:) Zapomniałam o tym bonusie:)

3. -jarzębina - widzę że byłaś na forum więc dopytam czy masz jeszcze jakieś pytania odnośnie kokosa ???

4. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

Kleopatro ja mam pytanie, bo problem ten sam. tez otworzyłam wczoraj kokosa a dziś jest nierozłupany :( Napisałam do PT w tej sprawie. Dostałam info, że zgłoszenie przyjęte, a potem nic. Czy mam pisać jeszcze raz, czy możesz sprawdzić, że moje zgłoszenie dotarło?

5. Jeżeli dostałeś informację że zgłoszenie zostało przyjęte to poczekaj czy kokos się rozłupie jeżeli nie to poprzez opcję "odpowiedz " dopytaj jeszcze na jakim etapie jest Twoje zgłoszenie :)

6. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

Jak na razie się nie rozłupał ponownie -.- ale poczekam jeszcze chwilę i dopytam. Dzięki :)

7. -jarzębina-

-jarzębina- Forumowy żółtodziób

Nie, nie mam już pytań, dziękuję za odpowiedzi. Niestety kokos dalej w całości ;)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli napisaliście zgłoszenia do PT,to na pewno otrzymacie odpowiedź i w razie potrzeby bardzo proszę o kontynuowanie rozpoczętej korespondencji.

A skoro Autorka nie ma już pytań to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.