ponownie zamknięty kokos

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -jarzębina-, 11 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -jarzębina-

-jarzębina- Forumowy żółtodziób

Codziennie wchodzę do gry i otwieram kolejnego kokosa. A dzisiaj po wejściu zauważyłam, że wczorajszy ( wczoraj otwarty) jest dzisiaj ponownie zamknięty.
    Czy wystąpił u kogoś podobny błąd i czy można to jakoś naprawić?
    Proszę o pomoc, bo boję się, że bez tego kokosa nie dostanę nagrody głównej, a loguję się codziennie i codziennie kilkam na kokosy.

2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    u mnie jest to samo wszystkie jak do tej pory odkryłam a mam teraz 2 nie odkryte

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

U mnie wyswietlaja sie poprawnie.
    Sprobujcie sie przelogowac, poczysccie ciasteczka i takie tam, a jak to nie pomoze, to piszcie do PT.

4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

to nic nie daje jest bład i już

5. zagma

6. maniu71

maniu71 Forumowy żółtodziób

U mnie to samo. W poniedziałek otworzyłem kokosa, a we wtorek okazało się, że ten poniedziałkowy jest nadal zamknięty.
    Znowu błędy...i pnącze przejdzie koło nosa nie z mojej winy.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Występował błąd techniczny z kokosem nr 2 tj. 05.06.2015 w godzinach 00:00 a 09:48 o czym mowa jest w tym OO :>>>klik<<<.
    Z pozostałymi kokosami nie ma problemów po stronie gry, więc to raczej jednostkowe przypadki a w takich sytuacjach problemów należy szukać u siebie.Każdy Gracz musi zadbać o to aby z jego strony były spełnione wymagania gry i stosować się do wskazówek z tego poradnika : >>>klik<<<. Jeśli jednak uważacie, że u Was jest wszystko w porządku, to zapraszam do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<, tam konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i otrzymacie odpowiedź. Z pozycji forum nie mamy takiej możliwości.

-jarzębina-, czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

8. zagma

Smod Atena, w temacie ja mam jeszcze pytanie: czy w dzienniczku zdarzen powinna sie pojawic informacja o przyznanej nagrodzie z rozbitego kokosa? Jesli nie, to gdzie tego szukac?

hlnrys lubi to.
  9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

jest problem z otwartymi kokosami prze zemnie ,ja je otworzyłam a po zakończeniu ewentu i wyłączeniu okazalo sie że mam 2 nie odkryte jakim cudem jak np kombajn wykorzystałam w czasie ewentu a teraz pokazuje że go nie odkryłam .Pisałam do pt i co wciskają mi że nie odkryłam np.tego kokosa .Gdzie mam szukać potwierdzenie ze to zrobilam i udowodnić że to nie moja wina

zagma lubi to.
  10. SMOD_Atena

zagma, przy poprzednich kokosach nie zwróciłam uwagi i już tego nie sprawdzę,ale sprawdziłam dzisiejszy,w którym są TPD. Po odkryciu TPD dopisane prawidłowo i widoczne na odkrytym orzechu, ale nie ma żadnej informacji w dzienniku zdarzeń.Podejrzewam, że przy odkrywaniu pozostałych kokosów również nie było zapisu i my widzimy prezent w okienku z kokosami,a dopisanie do konta sprawdzić to może tylko PT.

.Bogumiła., kontynuuj proszę rozpoczętą korespondencję z PT. Z pozycji forum niczego nie jesteśmy w stanie sprawdzić ani wyjaśnić.

zagma lubi to.
  11. zagma

Ateno, dziekuje za odpowiedz:)
    Jednym slowem, nalezy ufac, ze dopisalo i ze nastepnego dnia ten stan sie nie zmieni8)

Kasialka lubi to.
  12. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

pisze i co z tego jak nie chcą pomoc mi w tej sprawie ,ja korzystałam z prezentów z kombajnu a oni twierdzą że go nie odkryłam wiem że z forum mi nie pomożecie ale może odezwą sie inni gracze również którzy mają ten sam problem i z pnącza będą mieli nici jak ja bo go nie dostaną z winy błędu

Ostatnie edytowanie: 11 czerwca 2015
    patrycja9922 lubi to.
  13. corinna38

corinna38 Forumowy żółtodziób

Witam, ja tez dzisiaj otworzylam kokos i wszystko bylo w porzadku, a w tej chwili spojrzalam i kokos z dnia wczorajszego jest znow zamkniety.

patrycja9922 lubi to.
  14. SMOD_Atena

zagma, ja osobiście nie mam powodów aby wątpić w dopisywanie prezentów.A jeśli Ty masz jakieś wątpliwości to napisz proszę do PT, tam jeśli chodzi o odkryte kokosy to na konsoli systemowej zostanie wszystko sprawdzone.A na przyszłość zanim odkryjesz kokos możesz zajrzeć do tego tematu : >>>klik<<< lub tutaj : >>>klik<<< i zwrócić uwagę na daną rzecz np..jeśli widzisz,że w danym kokosie jest SN,to sprawdź stan przed odkryciem i po, wtedy będziesz widziała czy przykładowy SN został prawidłowo dopisany.

.Bogumiła.tak jak napisałam wyżej,kontynuuj proszę korespondencję z PT.

corinna38, Ciebie również zapraszam ze zgłoszeniem do PT >>>klik<<<, tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i otrzymasz odpowiedź.

15. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

To nie jest jednostkowy błąd, bo u mnie wczorajszy otwarty kokos znów jest nierozłupany. Ale napisałam już do PT, żeby mieli zgłoszenie i mogli wnikliwiej przyjrzeć się sprawie. Mam tylko nadzieję, ze to uczynią i nie zrzucą winy na ciasteczka i inne takie.

16. dzitka8

dzitka8 Okazjonalny autor

Witam zgadzam się z Tobą u mnie dziś wystąpił ten sam problem pokazuje,że wczorajszy jest nie rozłupany i że już jest za późno na otwarcie kokosa a jestem pewna ,że wczoraj go rozłupałam więc nie jest to wina użytkownika.

17. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

Dzitka to pisz do PT! Niech wiedzą, że to nie są pojedyncze przypadki.

patrycja9922 lubi to.
  18. -jarzębina-

-jarzębina- Forumowy żółtodziób

Ja już napisałam do pomocy, niestety nie wydaje mi się, żeby mieli zamiar pomóc. U mnie to na pewno nie kwestia komputera.
    W każdym razie dziękuje za odpowiedzi, szczególnie tych osób, które mają podobny problem.

patrycja9922 lubi to.
  19. dzitka8

dzitka8 Okazjonalny autor

Napisałam bo widzę ,że to nie tylko u mnie tak jest.
    Czekamy zobaczymy co zrobią.

20. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ale np. kombajnu nie było w kokosach...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.