Ponowne odblokowanie portu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Niffer-, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Niffer-

-Niffer- Forumowy żółtodziób

Witaj

Dziś gra domaga sie ponownego odblokowania posągu w porcie oraz wszystkiego co do tej pory odblokowałam. Próbowałam na 2 przeglądarkach (chrome i firefox) mam zainstalowane najnowsze wtyczki

2. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

3. -Niffer-

-Niffer- Forumowy żółtodziób

Zastosowałam się do wszystkich punktów poradnika zanim napisałam post

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Marzenocha,dziękuję za pomoc.

-Niffer-,
    Czy ciasteczka flashowe również zostały wyczyszczone ? >>>KLIK<<<
    Jaką wersję wtyczki AFP posiadasz?Być może wymaga reinstalacji czy też aktualizacji?

5. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

u mnie jest to samo na porcie kłódka w świątyni wszystko wygaszone

6. _Uleńka_

_Uleńka_ Nadzorca forum

u mnie jest to samo,pewnie znowu jakiś błąd

7. SMOD_Atena

ars4265, _Uleńka_, u mnie też tak było i wystarczyło wyczyścić ciasteczka flashowe,wyżej wkleiłam link do poradnika,jak to zrobić.

8. krystyna65

krystyna65 Książę forum

U mnie to samo..wszystko wyczyszczone.nie wmawiajcie że to nasza wina...

9. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

dokładnie tak wszystko wina graczy, a mody mają panaceum :wyczyscic ciasteczka: moze w koncu powaznie podejda do problemu bo narazie robia z nas idiotów. a wszystko zaczeło sie od nowego mlyna,

10. SMOD_Atena

ars4265,zamiast się wyzłośliwiać spróbuj proszę zastosować się do wszystkich wskazówek z poradnika : >>>KLIK<<<
    To nie jest panaceum,to standardowe zalecenia,aby gra działała poprawnie,szczególnie kiedy wprowadzane są zmiany czy eventy i w dodatku występuja przy tym inne błędy,nad których usunięciem pracuje dział techniczny.

11. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

wyczyszczone wszystko , ciekawe ze na innym komputerze jest to samo czyli tamten tez ma problem tym bardziej ze tam nie gram w farmerame

12. SMOD_Atena

ars4265, jeśli mogę zapytać,to jaką wersję AFP posiadasz?Być może w tym tkwi problem?

13. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

na jednym 16.0.0.310 na drugim 17.0.0.134

14. Siostra4403

Siostra4403 Forumowy żółtodziób

Niestety mam ten sam problem co poprzednicy ...

15. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie wszystko wyczyszczone i też jest ten problem. Wszystkie drzewa oprócz "specjalnych " z TS są w pasku i są zablokowane. W światyni wszystko wyglada tak jakbym nic nie miała odblokowanego a miałam odblokowane wszystko.

16. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

czyli nagle duzo graczom komputery zastrajkowały

17. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Ja również się dołączam do reszty. Też wszystko w świątyni wygaszone. Nie mogę nawet robić paszy na Baharamie :(

18. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Mamy pisać do PT czy sami już zgłosiliście problem?

19. SMOD_Atena

Może spróbuj odinstalować posiadane wtyczki i zainstalować na nowo taką jaka działa np... u mnie,akurat jest sprawdzona 16.0.0.305 i być może i u Ciebie zda egzamin.Reinstalacja AFP:>>>KLIK<<< Archiwum wtyczek : >>>KLIK<<<
    Nic więcej niestety nie wymyślę.Jeśli nie chcesz skorzystać z moich rad,napisz proszę do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<<

20. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

jak widze to nie tylko mój problem wiec wydaje mi sie ze powinien to zrobic MOD w naszym imieniu

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.