ponowienie pełnia ksiezyca

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika johanaa1988, 14 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Brak chwastów na pełni księżyca

1. tak

1 głos(ów)
    100,0%
  2. nie

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Stary wyjadacz

Temat dodaje ponownie. Sama kilka razy zbierałam tam chwasty, wiec teraz gdy jest końcówka eventy to przestaje sadzić żeby potem nie tracić czasu na plewienie.

Na Strefie pełni księżyca przydała by się jedna wydaje mi się dość istotna zmiana. Łąka jest udostępniana tylko czasowo nie jest jest to stały element gry. Mianowicie chodzi o to żeby rośliny tam nie przekwitały i nie robiły się chwasty.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W poprzednim temacie podałam Ci link do poradnika na temat Pełni księżyca i prosiłam abyś się z nim zapoznała. Gdybyś to zrobiła to znalazłabyś tam informacje:

Niestety mylisz się bo nie ma takiej opcji żeby wyrosły tam chwasty. W związku z tym po raz drugi temat zamykam i przenoszę do Archiwum.

Bardzo proszę raz jeszcze zapoznaj się dokładnie z informacjami z poradnika >>> [​IMG]Pełnia Księżyca i nie otwieraj ponownie wątków z pomysłem opcji, która już w grze istnieje od dawna.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.