Pomysly usprawniające grę - ?

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika farmerkami, 18 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerkami

farmerkami Forumowy żółtodziób

Nie wiem, czy ktoś byłby zainteresowany sugestiami graczy i wprowadzeniem zmian w niektorych kwestiach.
    Zauważyłam, że nie ma możliwości innego pozbycia się np. wybiegów solo - mogę je jedynie komuś "podarować" (wcisnąć tego gniota). Może przydałaby się modyfikacja tej dekoracji (zasmieca mój inwentarz), żeby można było ją usunąć? Druga prośba - nieszczęsne bilety parowe - żeby skorzystać, trzeba mieć trzy (brawa dla geniusza, który to wymyślił :(( ) - też chcialabym zrezygnować z tej dobroci (mam tylko jeden), a nie mam szans ....

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Inwentarz nie ma żadnego ograniczenia i ja tych wybiegów nawet w nim nie zauważam, jak czegoś szukam to korzystam z wyszukiwarki i wyświetla się tylko to, tak że mi nic tam nie przeszkadza.
    A jeśli chodzi o bilety parowe to możliwość ich zdobycia nie była jednorazowa i pewnie jeszcze nie jeden taki bilet będzie, tak że moim zdaniem warto je zbierać bo można trafić coś fajnego.

Zgodnie z zasadami tego działu przedstaw proszę obie propozycje w dwóch oddzielnych tematach i do każdego dodaj niezbędną ankietę.
    Ten temat póki co zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.