Pomysł

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 13 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

2. Mateusz może lepiej dopytaj w wątku który podałeś tam SMOD_Chris Ci odpowie. Ja ze swojej strony postaram się jeszcze też o to dopytać :)

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

bo nie wiem o co dokładniej chodzi Chrisowi wzorowałem się na pomyśle drzew może BA niech rzuci okiem lub TL :D

4. Cierpliwości pytam o to :)

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Dziękuje Cleo :)

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Skoro wymyślasz nową opcję to należałoby moim zdaniem napisać osobny pomysł z opisem i podlikować go przy aronii. Każda kategoria ma swoje założenia - inne są drzewa, itemy czy zagrody. Napisz gdzie można by było je znaleźć w inwentarzu czy stodole, jakie by miały właściwości, gdzie można by było je stawiać, czy ilość zebranych owoców/PD byłaby taka sama (np. przy drzewach jest rozróżnienie na te zwykłe i z produktami) czy działałyby na nie dodatkowe bonusy (mamy dodatkowe PD dla drzew i zwierząt na Leśnej Polanie, więcej owoców i PD z drzew po podsypaniu super nawozu Zosi, krótszy czas po dodaniu turbo nawozu Zosi). Opisz po prostu jaki byłby cel w tym, by wprowadzać nową kategorię. Moim skromnym zdaniem dla jednej aronii szkoda zachodu, więc musiałyby się pojawić inne pomysły.
    A może wolałbyś dodać aronię z przymróżeniem oka do już istniejących drzew? Podobno bananowiec nie jest drzewem, a ogromną trawą, a i tak mamy go w zakładce drzewa. Decyzja należy do Ciebie.

7. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

ok dziękuję BA Czerwona za odpowiedź postaram się jeszcze pomyśleć nad tym proszę o więcej czasu można dać kłódeczkę :)

Pozdrawiam ;)

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Kłódeczkę zakładam, napisz proszę w wątku z pomysłem, że w związku z dużą ilością pracy nad koncepcją potrzebujesz więcej czasu. Myślę, że otrzymasz pozytywną odpowiedź.
    Miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.