Pomysł na usprawnienie gry.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Goldmaster82, 28 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Po nie wiem już którym błędzie gry (dzisiejsze problemy z logowaniem), który spowodował poważne straty na mojej farmie wpadłem na świetny pomysł, który mógłby usprawnić działanie Farmeramy. Otóż należałoby zwolnić dyscyplinarnie wszystkich obecnych "programistów" za kompletny brak kompetencji i poszukać ludzi, którzy znają się na programowaniu i obsłudze gier przeglądarkowych.
    Moje pytanie jest takie - czy taki pomysł spełnia warunki regulaminu w dziale pomysły, bo czytając zasady działu nie jestem pewny.
    Oczywiście dołączyłbym ankietę.

2. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

Nikogo nie bronię, ale jakbyśmy do wszystkich tak podchodzili, to nikt by nie pracował.Lekarze partolą, dalej pracują, nauczyciele itd., o politykach nie wspomnę.Niektóre błędy wynikają pośrednio z innych przyczyn , które nakładają się na dany błąd.

SMOD_Atena lubi to.
  3. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Zdaję sobie sprawę, że człowiek może się mylić czasem. Tu jednak ostatnio błędy są niemal codziennie i narażają graczy na poważne straty. Nie mam już nawet siły i ochoty wymieniać co zdarzało się ostatnio na mojej farmie. >:(

4. Jacenty70

Jacenty70 Młodszy ekspert

popieram

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Chyba troszkę przesadzasz
    Takie rzeczy się zdarzają, wszędzie, pad gry to jeszcze nie koniec świata, choć mogę się mylić 8)

SMOD_Atena i toDzasta lubią to.
  6. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Czasem kolejna kropla z tysiąca przepełni w końcu wiadro goryczy...

7. bidulkowo111

bidulkowo111 Czeladnik forum

Myślę,że w tym akurat przypadku nie należy winić BP.Mój antywirus wczoraj wieczorem cały czas skanował.

SMOD_Atena lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ani Gracze, ani my ekipa forum nie jesteśmy kompetentni do przyjmowania i zwalniania pracowników Bigpoint, nie jesteśmy ani pracodawcami ani właścicielami firmy. Tym zajmują się odpowiednie osoby.
    Zapraszam do zapoznania się z OWH ( jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś ), a w szczególności z tym punktem :

4 Dostępność

Bigpoint gwarantuje dostępność gier i serwisów przeciętnie przez 90% (dziewięćdziesiąt procent) roku. Wyłączone z tego są okresy, w których serwery portalu gier Bigpoint lub poszczególnych gier nie są dostępne przez internet z powodu problemów technicznych lub innych problemów, pozostających poza strefą wpływów Bigpoint (siła wyższa, zawinienie osób trzecich, itd.) oraz okresy, w których przeprowadzane są rutynowe prace konserwacyjne. Odpowiedzialność cywilna firmy Bigpoint za umyślną lub spowodowaną rażącą niedbałością niedostępność gier i serwisów pozostaje nienaruszona. Bigpoint może ograniczyć dostęp do usług, o ile wymaga tego bezpieczeństwo pracy sieci, utrzymanie integralności sieci, a zwłaszcza w celu uniknięcia poważnych zakłóceń sieci czy oprogramowania lub utraty zapisanych w pamięci danych.

Dział pomysły i aktualizacje nie dotyczy pracowników Bigpoint, więc nie jest właściwym miejscem na takie pomysły jak Twój. Jeśli masz jakieś zarzuty, pretensje i zażalenia na temat pracy pracowników Bigpoint możesz oczywiście napisać o tym korzystając z zakładki Impressum i wysłać swoją skargę do Centrali Bigpoint.

Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.