pomyłka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 3ola4, 19 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

czy to aby była prawda z tym eventem czy tego bambusu wystarczyło tyle ile tu napisane niech ktoś mnie oświeci wiem nie doczytałam do końca ae mimo wszystko zero wzmianki o bambusie potrzebnym do produkcji tej recenzji bo żeby ona sięsama wyprodukowała to nie było szans o czym wydaje mi się BP wiedziało

2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Nie było wzmianki o bambusie w tabelce, ponieważ każda osoba potrzebowała inną ilość ilość ulotek, a zatem inną ilość bambusa. Ponieważ każdy kończył w innym czasie. Im później ktoś zaczynał zbierać recenzje tym większej liczby ulotek potrzebował ;)

3. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

no tak ale w ogóle nie było żadnej wzmianki o tym a nie sądze że jest jakikolwiek gracz który skończył bez recenzji mogli cokolwiek napisać że jest taka opcja

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

patrycja9922 dziękuję za pomoc.

Tak jak jest napisane nad tabelką:

Łączne ilości towarów do wykonania 4 zadań zawiera tabela:

Na temat zadania 5-go napisane jest:

W zadaniu 5. należy oddać recenzje gości, które zbierać można co 6 godzin na planszy eventowej. Można przyśpieszyć czas oczekiwania dodając ulotkę hotelu. Ten produkt młyna skraca czas oczekiwania o godzinę i można go użyć wielokrotnie.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. 3ola4

3ola4 Aktywny autor

nie nie mam ta gra schodzi na ...

6. taczanka555

taczanka555 Baron forum

o tym że trzeba bambus mogłaś zobaczyć w młynie. a że trzeba zaproszenia, w opisie eventu. Nie od razu się pokojarzy, bo 5 zadanie jest zamknięte przez czas robienia czterech pozostałych

7. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Wystarczyło policzyć ilości do oddania w 4 zadaniach, i obliczyć czas potrzebny do zebrania recenzji, żeby stwierdzić, że bez ulotek się nie obejdzie. A liczba ulotek jest indywidualna.
    Czytanie wątku ewentowego też nie gryzie ;)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

A skoro Autorka nie ma już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.