Pomyłka w informacji

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika grazyna100, 7 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grazyna100

grazyna100 Forumowy żółtodziób

W kalendarzu imprez na czerwiec 2016 była informacja o ostatnim evencie - Rodzicielskim, że będzie trwał do 7 czerwca. Zakończył się 6-ego.
    Gdyby trwał jak zapowiadano, zdążyłabym skończyć.
    Jestem zawiedziona.

2. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje bardzo graczowi za pomoc.

@grazyna100
    Witam,

Twój temat przeniosłem do pytań ogólnych. Pamiętaj proszę, że działu pytania ogólne/techniczne służą do zadawania pytań/zgłaszania błędów związanych z grą. Natomiast miejsce gdzie został otwarty wątek służy do zadawania pytań na temat forum.

Zapraszam Cię do ogłoszenia : Event rodzicielski: "Mali pomocnicy"

Zobaczysz tam, że planowana data zakończenia eventu do faktycznie 06.06.2016 r. więc nie ma tutaj mowy o pomyłce.

Jeżeli chodzi o daty zawarte w temacie : INFO: Kalendarz imprez 2016 , to tutaj sprawa wygląda tak jak odpisał cyfrzak. Są to wstępne planowane daty eventów, jednak z przyczyn od nas niezależnych mogą one ulec zmianie. Liczą się ramy czasowe podawane w oficjalnych ogłoszeniach. Pozwolę sobie tutaj zacytować dopisek jaki znajduje się pod każdym postem :
    "
    PAMIĘTAJCIE, że jest to tylko wstępna zapowiedź i podane informacje mogą ulec zmianie."

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

4. lusi-666

lusi-666 Forumowy żółtodziób

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@lusi-666

Dziękuje za bystre oko. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi więc popełniamy błędy. Nie mniej dziękuje za zwrócenie uwagi. Jednak proszę Cię aby w twojej wypowiedzi następnym razem była treść a nie tylko cytaty.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc autorowi wątku.

6. figusia9

figusia9 Czeladnik forum

Mysle ze z tym eventem to byla kicha.Duzo osób sie sugerowalo data 7.06.a tu niespodzianka, tez jestem zniesmaczona bo wplacilam w ostatnia misje prawie wszystko, pare miotel braklo i trzech rozpylaczy event skonczyli wczesniej jak pisano i przepadlo to jest niewporzadku.

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Tak jak wyjaśniłem w pierwszym swoim poście. Nie nastąpiła tutaj żadna pomyłka jeżeli chodzi o daty. Ewent miał się zakończyć 06 czerwca i tak się zakończył. Nie ma tutaj mowy o wcześniejszym zakończeniu eventu, gdyż termin zakończenia jest zgodny z ogłoszeniem. Zakończenie wydarzenia 06 czerwca sugerował też zegar odliczający czas jaki widzimy w grze. Natomiast w temacie kalendarz imprez jest odpowiednia adnotacja na ten temat. Ciężko tutaj powiedzieć, że ktoś ponosi odpowiedzialność za złą interpretacje wszystkich dostępnych danych.

Aby temu zaradzić, zachęcam do zapoznawania się z oficjalnymi ogłoszeniami na forum. Znajdziesz tam zawsze obowiązujące ramy czasowe działania eventu.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.