pomyłka czy co?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 12 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Przeczytałem OO i coś mi nie pasuje z czasową misją ?skąd mam wziąć zagrodę dziobaka ? jak wiadomo nie da rady wyhodować nawet jak się trafi w TS-ach

19maka49 i 666kobieta lubią to.
  2. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

...pewnie komuś pomyliły się terminy...

3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Da się wyhodować dziobaki jak się trafią w ts:) rosną tylko 5 h
    na pewno z sp da się wyhodować dziobaki

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W OO oraz w FAQu żadnej pomyłki nie ma ;) Zadanie jest czasowe, a dziobaki można zdobyć z Tajemniczego Stajennego. Podstawowy czas hodowli to 16h, ale z super paszą + wodą, wyhodowanie 7 dziobaków jest jak najbardziej możliwe :) Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Jeśli nie ma pomyłki to ok
    ale dla mnie jest absurd z takim tempem no i oczywiście trzeba dużoooooo kasy na TS-y
    Także życzę powodzenia wszystkim
    więcej pytań nie mam i w język muszę się ugryżć żeby nie walnąć odpowiedniego komentarza co do tej misji

eldena i strasznynick lubią to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Przed chwilą ukazało się OO o zmianie dotyczącej misji. Mianowicie została ona wprowadzona na stałe do gry: KLIK.
    Sądzę, że jest to dobra wiadomość ;)

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

strasznynick Twój post usunęłam. Przypominam, że dział Pytań ogólnych nie jest działem dyskusyjnym. Tutaj możesz swobodnie wyrazić swoją opinię KLIK :)
    W związku z tym, że nie pojawiły się nowe pytania dotyczące misji, temacik zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.