Pomocnik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika klara0910, 30 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klara0910

klara0910 Mieszkaniec forum

Witam,kupiłam "sezonowego pomocnika" przelewem przez DOPTAY tzn,ze powinno przejsc "za chwile.Zawsze tak kupuje i natychmiast mam to co potrzebuje.W jaki sposób kupic tego pomocnika?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pakiet "Sezonowi pomocnicy" to abonament na kombajn/siewnik/stajenny/budowniczy przez 30 dni.
    Pakiet "Sezonowi pomocnicy"

Czy po zakończeniu transakcji wylogowałaś się i ponownie zalogowałaś do gry i nie masz aktywnych w/w pomocników ?

3. klara0910

klara0910 Mieszkaniec forum

Nie tylko odświeżylam,ale zaraz to zrobie

Wrócilo wszystko jest kombajn,bardzo dziękuje za radęPozdrawiam.Mozna zamknac temat:)

Twoje posty połączyłam.Na forum nie można pisać posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to proszę korzystaj z opcji "Edytuj".
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 stycznia 2015
    SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i cieszę się,że wszystko jest już w porządku.Pozdrawiam również i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.