Pomocnik produkcji w Dolinie Szarotek.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wenus-25, 20 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Witam. Wczoraj i dziś kupiłam za 5 florenów pomocnika produkcji, które odblokowuje dodatkowe sloty, floreny pobrało z konta, a dodatkowe sloty nie zostały odblokowane. Nie 1-wszy raz kupuję sloty do odblokowania i było wszystko dobrze, co jest przyczyną, ze mi pomocnik nie odblokował sloty.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj. Może masz dostępne tylko 2 sloty przy niektórych produkcjach, bo upłynął w nich termin aktywności slotu odblokowywanego z wykorzystaniem kluczy głównych? Sprawdź proszę poszczególne kategorie produkcji. Jeśli w którejś z nich masz dostępne 3 sloty, to znaczy że pomocnik działa. Podobnie jeśli są odblokowane 2 sloty, a kolejny da się odblokować za klucze.

Czy to rozwiązuje Twój problem?

wenus-25 lubi to.
  3. BA_Marion

ngienia63, usunęłam Twój post ponieważ w żaden sposób nie wiązał się z poruszanym tu problemem. Otwórz proszę własny wątek z pytaniem. Wystarczy w tym celu kliknąć przycisk "Napisz nowy temat" w górnej prawej części.
    upload_2023-5-20_17-11-18.png

Czy Autorka tematu ma jeszcze pytania?

4. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Powiem tak, że mam odblokowane po 2-a sloty, a po 3-y sloty to mam tylko humus i dziś odblokowałam za floreny drzewka owocowe, bo nazbierało mi się trochę humusu.
    Dziękuję za odpowiedź i za informację.
    Pozdrawiam

5. BA_Marion

Pomocnik odblokowuje dodatkowy slot wszędzie, tj. zarówno w warsztacie stolarskim jak i w tartaku dla wszystkich rodzajów produkcji. Tylko w przypadku slotów wykupywanych za klucze główne, trzeba każdy rodzaj odblokowywać oddzielnie i w każdym przypadku kosztuje to 10 kluczy.
    Skoro mamy sprawę wyjaśnioną, zamykam temat. Wzajemnie pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.