Pomocnik chmurkowy..

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tersea51, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Mam wykupionych pomocników..ale jak chciałam zebrać pnącze, to pomocnik chmurkowy jest nieaktywny - błąd, czy to w zamian za pomocnika do oaz? Sądzę, że błąd, ale upierdliwy, zbieranie ręcznie pnącza oznacza 10 minut mechanicznego klik, klik.. Czy tylko ja tak mam
    Edytowane: Czy w tym działe jest dziś ktoś z Ekipy?!! Wygląda na to, że wszyscy pognali naprawiać oazy.. a moje pnącze nadal ma nieaktywny kombajn i chętnie bym się dowiedziała, czy tylko to moja przypadłość, czy więcej osób tak ma? Nic poczekam chwilę, a potem smaruję epistołę do PT

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2015
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

tersea51, z pozycji forum nie do sprawdzenia, skontaktuj się z pomocą techniczną.

3. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

dzięki, tak zrobię, można zamknąć, pozdrawiam:)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziekuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.