Pomocnicy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 30 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Koneser forum

Witam, kupiłam pakiet "pomocnicy sezonowi" tam jest coś o hodowli 4 zwierząt itd nigdy z tego nie korzystałam . Jak to uruchomić?

2. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

Witaj jola8264.

Masz zapewne na myśli funkcję Asystenta hodowli - to pomocnik w oazie miłości, dzięki któremu możesz powtarzać wybrany wkład zwierząt do maksymalnej ilości hodowli. Zapoznaj się proszę z poradnikami: Promocja pakietu "Sezonowi pomocnicy", Asystent hodowli.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

w oazie dodaje 4 zwierzaczki, perfumy, i tam są obok zwierzaczków strzałki pozwalające wykonać kilkanaście tych samych oaz :D jednym kliknięciem :) bez konieczności ponownego dodawania zwierzaków, np masz 100 kur, dodajesz 4, ustawiasz ilość na 25 i zabiera wszystko na raz :D :D

4. -Borsty-

cyfrzakk dzięki za potwierdzenie, o tym właśnie wyżej napisałem ;)

jola8264 czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

cyfrzakk lubi to.
  5. jola8264

jola8264 Koneser forum

Dziękuję

6. -Borsty-

Również dziękuję i zakładam kłódkę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.