Pomocnicy!!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika figusia9, 28 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. figusia9

figusia9 Czeladnik forum

Mam pytanko dotyczace pomocnikow?
    Kupilam Abonament dla wygodnych dwa dni temu, dodam ze za funty bo nie moge sie doprosic w dziale technicznym o zmiane waluty na zlotowki od dwoch lat:(.Zawsze sobie obiecuje ze juz nie kupie,ale wygodnictwo bierze gore,zawsze sa z tymi pomocnikami problemy,zeby cokolwiek zebrac zajmuje to duzo czasu, tak sie ci pomocnicy slimacza,a teraz natomiast o zgrozo nie moge wogole zebrac pnaczy .Zarty sobie robicie czy co? Poprostu kpina z graczy niech placa a nie korzystaja z tego.Z powazaniem figusia9.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Waluta za jaką płacimy jest zgodna z krajem w jakim przebywamy. Każdy kraj ma swoje tak zwane globalne ID po którym jest weryfikowana dana waluta. Jeżeli przebywasz w Anglii to nic Ci nie da zmiana waluty, gdyż i tak będziesz identyfikowana po ID kraju w który przebywasz. To też jest pewnego rodzaju zabezpieczenie przed oszukiwaniem. Na przykład Anglik(nie mówię tutaj o tobie ale ogólnie) wiedząc że jest korzystny kurs waluty prosi o zmianę na PLN,. co mu się udaje. Wtedy może kupić więcej FL czy innych bonusów za mniejsze pieniądze(gdyż po przewalutowaniu wyjdzie mu mniej wydanych funtów). Mam nadzieje, że sama zauważysz iż jest to wtedy nie uczciwe.

Jeżeli chodzi o problem z płatnościami, to warto pamiętać że w przypadku przelewów z banków może nastąpić opóźnienie kilku dniowe wynikające z konieczności księgowania wpłat.

Jeśli jednak nadal nic nie wpłynęło zgłoszenie należy zgłosić na: Formularz płatności(kliknięcie spowoduje przeniesie Cię do odpowiedniego tematu). Wyślesz zgłoszenie do działu płatności z reklamacją zakupu.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

wygrałam dziś pomocników na kole,,,tylko zbieraczy,,,na 6 h,,,,,,pnącza nie zbierali,,,leniuchy,,,ech

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W działach pomocy gracze zadają konkretne pytania, gdzie udzielmy też konkretne odpowiedzi. Jak przeczytasz pytanie gracza na pewno zauważysz że twoja odpowiedź jest nie związana z omawianym problemem.

Warto zaznaczyć, że chmurkowy pomocnik jest osobnym kombajnem w grze. Wygrywając samych pomocników nie jest on aktywowany, nie jest to żaden błąd. Musimy go zakupić osobno.

Jest to zgodne z informacją w poradniku :
    "UWAGA: Nagroda w postaci wszystkich pomocników w starych misjach nie zawiera w sobie pomocnika na Cudowne Pnącze."

Poradnik znajdziesz klikając >>TUTAJ<<

aleksandra lubi to.
  5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak,,prawda,,podpiełam się pod pytanie usera,,,przepraszam,,nie w temacie???hmm,dzis wygrałam na kole zbieraczy,,nie rozumiem,,,wygrałam starych zbieraczy??

już nieważne,,czas minął,,już nieaktualne,,,ale tzn,że wylosowani na kole niepełno,,wartościowi

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2016
  6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Nagrody do wygrania w kole, tak samo jak nie które misję(przed wprowadzeniem chmurkowego pomocnika) mogą go nie zawierać kombajny z strony cudownego pnącza.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

aleksandra lubi to.
  7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ja dziekuję,,podejdę z dystansu do zbieraczy z koła,,nie wiem ,,jak autor wątku

8. figusia9

figusia9 Czeladnik forum

Dzieki za odpowiedz ,rozumie wszystko tylko jest jeden fakt taki ze ja mieszkam w Polsce jesli cos blizej mam powiedziec to w miescie Łódź . W Polsce obowiazuje waluta PLN,o zmiane z funtow prosze od dokladnie prawie trzech lat i nic to nie daje.W Anglii mieszkalam przez 4ry lata, ale od prawie juz czterech mieszkam znowu w Polsce,wiec powinnam placic w PLN. figusia9

Na marginesie dodam ze przez Formularz Platnosci zglaszalam ten problem pare razy i bez echa sie obylo. figusia9

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Kirito

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

figusia,,wspolczuję,,ale moim zdaniem,,,tylko pomoc techniczna,,,oni mają dział płatnosci,,,może tam,,,

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

To musisz się skontaktować z pomocą techniczną z prośbą o zresetowanie waluty. Oczywiście aby móc wykonać to trzeba spełnić odpowiednie warunki. Jednak nie zajmuję się pomocą techniczną temu warto się z z nimi kontaktować, z pozycji forum nie jestem w stanie pomóc.

Jeżeli chodzi o reklamację płatności musi się ona odbywać tylko i wyłącznie przez formularz płatności. Sprawdzi proszę czy odpowiedzi nie trafiają Ci do spamu w skrzynce pocztowej. Nie spotkałem się jeszcze aby nie było odpowiedzi. Po zgłoszeniu dostajesz też odpowiednie dane, które umożliwiają sprawdzenie statusu zgłoszenia.

Tutaj też z pozycji forum nie jestem w stanie pomóc.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 lutego 2016
  11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Gracz przekierowany do PT, więc tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.