Pomocne ręce

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Tutusie, Jan 21, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tutusie

Tutusie Czeladnik forum

Witam. Jak wygląda płatność telefonem komórkowym? Chciałabym zakupić kombajn, ale nie wiem jak to po kolei wygląda. Z góry dziękuję

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Sposób dokonywania płatności jest opisany w poradniku, który załączam >>KLIK<<
    "Pomocne ręce" jest pakietem kierowanym indywidualnie do Graczy. Przy sposobach płatności wyszukaj opcję Zapłać przez: Telefon komórkowy (o ile jest dostępna przy oferowanym Ci pakiecie) i wybierz ją. W kolejnych krokach kieruj się poleceniami, które otrzymujesz - podajesz swój nr telefonu, a następne w okienko płatności wpisujesz otrzymany kod.

Aby zrealizować płatność nie możesz mieć w swoim telefonie zablokowanej opcji SMS Premium i oczywiście musisz mieć środki na dokonanie płatności.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Tutusie

Tutusie Czeladnik forum

Zrobiłam to i przy statusie płatności mam ciągle ''wkrótce zostaniesz przekierowany'' i mam tak od dobrych 15 minut. Ile to średnio trwa?

Last edited: Jan 21, 2019
  4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Osobiście nigdy nie korzystam z płatności telefonicznych - używam wyłącznie paysafecard, tak więc z własnego doświadczenia nie podpowiem jak to zazwyczaj wygląda.
    Płatności telefoniczne są jednak płatnościami natychmiastowymi, tak więc powinna być to kwestia kilkudziesięciu sekund.
    Zapoznaj się proszę z tym ogłoszeniem >>KLIK<<. Wprawdzie niektórzy Gracze informowali, że już nie mieli problemu w zakupie, ale Ogłoszenie to wciąż nie zostało odwołane.

Czy chcesz jeszcze o coś dopytać?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.