Pomocne ręce

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 16 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Wczoraj pytałem się o możliwość zmiany oferty indywidualnej na taką jaką ja chce czyli na pomocne ręce. I tutaj nawet z początku się ucieszyłem bo dzisiaj taką oferte otrzymałem ale okazała się trochę inna bo dostałem możliwość zakupu 300xflorenów + 24 wszyscy pomocnicy a nie pomocnicy na 720h. Dlaczego tak jest? prosiłbym o wyjaśnienie :/

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Promocyjne oferty indywidualne są kierowane do docelowych grup Graczy i zmieniają się automatycznie. Nie mamy żadnego wpływu na pojawianie się tych ofert.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. michal01096

No dobrze dzięki za odpowiedź można zamknąć :)

4. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

pomocników- komplet na 720 h nigdy nie dostaniesz....za darmo....
    są to raczej pomocnicy do oaz miłośći..., żeby wrzucić zwierzaki do domków miłości , ect...
    trzeba wyhaczyć ...wg siebie ,,...jaka oferta jest najbardziej atrakcyjna...
    ja ...szukam i czekam... ale jak jest atrakcyjna ,... to wtedy jej zupełnie nie potrzebuję...8)
    a jak potrzebuję...to jej nie ma....:D:D:D:D...............................8)8)8)8)
    i taki to ciężki los farmera w ciężkich gumiakach....:sleepy::sleepy::sleepy::sleepy::wuerg:

5. michal01096

Otóż nie, jeśli dobrze pamiętam w ofercie indywidualnej dostałem możliwość kupienia za 14,99 wszystkich pomocników na 720h ale to chyba było na początku jak te oferty wprowadzali. I teraz bym to kupił bo ino nie chce mi się ręcznie zbierać :D Kłopot w tym że oferta już więcej się nie pojawiła a jak już się pojawia to mam do wyboru kupić 300fl + pomocnicy na krótki czas (bodajże max 3 dni :/ )

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro można to zamykam :)

Miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.