pomocne ręce

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 12 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

mam zapytanie
    czy wszyscy mają bonus na pomocne ręce bo u mnie nic nie ma w zegarze

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sprawdź proszę dokładnie, czy pod ikonką herbu bonus otrzymany z rzędu pnącza jest widoczny. Jeśli nie będzie dostępny, wyloguj się proszę i zaloguj ponownie do gry i sprawdź jeszcze raz. Skorzystaj także z innej przeglądarki, być może jest to po prostu błąd wyświetlania :)

3. catarina2549

Mod to nie z rzędu pnącza ?
    to było za 14,99 zł 150 florenów i 48 h cały pakiet pomocników

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zakupiłaś taki pakiet w dziale płatności? U siebie takiego nie widzę, więc wnioskuję, że będzie to pakiet indywidualny, który dostępny jest dla systemowo wybranych Graczy, w zależności od dokonywanych przez nich zakupów :)
    Z początku po prostu skojarzyłam to z rzędem na pnączu, na którym dostępny jest taki item, wybacz :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. catarina2549

To czyli jednorazowo taki pakiet? i nie u wszystkich graczy? tak to rozumiem ?

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dokładnie :) Takie pakiety są kierowane do systemowo wybranych Graczy w zależności od tego jakich transakcji dokonują, dlatego też ta oferta nie jest widoczna w zegarze. Niedawno w ten sam sposób wprowadzono do sprzedaży dla wybranych Graczy pakiet "Łatwa hodowla" :)
    Czy mogę w czymś jeszcze pomóc?

7. catarina2549

Pięknie dziękuję
    już jasne

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę miłego wieczorku i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.