pomoc

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Albrecht, 3 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Albrecht

Albrecht Forumowy żółtodziób

Witam

Przeczytałem dziś faq-gra i mam pytanko

drzewo mądrościi jesli chodzi o runy sa do odblokowania nie które po 500 które z nich na początek sa najbardziej opłacalne?

które z kolorowych zagród produkują po skończeniu produkcji po dwie sztuki?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zerkac1 Twój post usunęłam, nie był w niczym pomocny.

Albrecht jeśli chodzi o zagrody, z których otrzymamy więcej zwierząt to:

Z pomarańczowych i czerwonych ulepszeń po 2 sztuki, z różowych po 3 a z neonowych (są takie tylko dla niektórych zwierząt) po 4 sztuki.

Jeśli chodzi o runy na Drzewie mądrości to sam musisz zdecydować, które odblokować najpierw, co będzie Ci bardziej przydatne, oczywiście z tych które będą kolejno dostępne. Jeśli zaczynasz od początku to najpierw możesz się skupić na powiększeniu powierzchni, odkryć całą Leśną polanę, następnie Bahamaramę, itd..Jak już odkryjesz wszystkie powierzchnie i dotrzesz do Dzielnicy rzemieślniczej to mogą być przydatne runy z bonusami dla zawodów.
    Po drodze na drzewie będą też runy skracające czas wzrostu roślin, przyspieszające hodowlę w zagrodach, powiększenie zbiornika na wodę i nawóz i wiele innych. Tak że zanim dotrzesz do tych wszystkich run to działaj na farmie tak aby zdobywać nowe poziomy a tym samym gwiazdki, zajrzyj do Spółdzielni, wykonuj misję i zadania eventowe w ramach możliwości tak żeby zdobyć gwiazdki na odkrycie tych run. Powodzenia.

Do dalszych pytań i rozmów na temat strategii gry zapraszam do wątku dyskusyjnego np... tutaj: >>Porady doświadczonych graczy<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś ogólne pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.