Pomoc w zmianie waluty gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika k.keska, 17 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. k.keska

k.keska Okazjonalny autor

Witam jak długo może potrwać zmiana waluty gry z euro na złotówki wysłałam 3 zgłoszenia i nadal nic a w zamian za moje prośby dostałam ostrzeżenie że jak będe wysyłać więcej zgłoszeń w tej sprawie to trafie na czarną listę. Co mam zrobić albo jak długo mam czekać? Proszę o pomoc.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Zgłoszenia z PT są rozpatrywane tak szybko, jak to możliwe. Na pewno otrzymasz odpowiedź czy i kiedy zmiana waluty będzie możliwa. Z poziomu forum nie jesteśmy w tej sprawie pomóc, także jeszcze poczekaj cierpliwie na odpowiedź z Supportu.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

Euro nie wymieniam na złotówki wpisuje doładowanie i samo sie wymienia

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Niektóre formy płatności umożliwiają zapłatę poprzez przewalutowanie na euro, a zapłacić można w dowolnej walucie (np. sofort bank), ale na konto bankowe może zostać nałożona opłata za przewalutowanie.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka nie kontynuowała tematu, pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.