Pomoc Techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mielno58, 10 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mielno58

mielno58 Czeladnik forum

Jak można napisać do pomocy technicznej ? Wcześniej podawało się temat potem dane konta i opisywało się problem - potem przepisać podany cyfrowy kod i oczekiwanie na odpowiedź.
    Teraz jakieś cudactwa których nie nie da się przejść. Jak tam dotrzeć ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mielno58 wskazówki jak wysłać zgłoszenie znajdziesz w poradniku: Pomoc Techniczna.
    Jakie cudactwa nie dają Ci wysłać zgłoszenia? masz na myśli test Captcha, czy nie masz przycisku do wysłania zgłoszenia, czy jeszcze jakiś inny problem?

3. mielno58

mielno58 Czeladnik forum

Mam problem z tym Cptachem. Nie mogę go przejść a bez tego nie mogę wysłać wiadomości.

4. SMOD_Atena

Być może masz za duże okno przeglądarki, spróbuj je zmniejszyć przytrzymując lewy klawisz Ctrl i kręcąc rolką myszy.

Daj znać czy to rozwiązało problem?

5. mielno58

mielno58 Czeladnik forum

Na ten moment nie mam już potrzeby pisania do PT (chodziło o zakupioną paszę która do mnie nie dotarła a kasę pobrało - kupiłam ponownie - odpuściłam) ale bardzo dziękuję za zainteresowanie.
    Jak sprawdzę podane sugestie to dam znać.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i w takim razie ten temat zamykam. Jeśli problem się powtórzy to otwórz proszę nowy temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.