pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rajskafarma, 13 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

W piątek zgłosiłam do pomocy tech. błędne działanie w Dolinie Szarotek po wprowadzeniu pogody (dotyczy obuwika, któremu borowik nie dodaje +1). Zostałam poprawie zweryfikowana i nie mam (od piatku) zadnej informacji co się dzieje z moim zgłoszeniem. Jak mozna sprawdzic stan zgłoszenia i nawet jak problem nie jest łatwy do rozwiazania czy np. co 2-3 dni nie powinnam chociaz dostac informacji, ze prace trwają? I jak wyglada rekompensata dla mnie za tak długo czas nieprawnych bonusów dla obuwika(aktywne bonusy pogodowe sąsiednich roslin odejmują nawet juz nadane obuwikowi bonusy od borowika)?
    Pozdrawiam,
    ps. mam odkryte prawie wszystkie runy dla roslin i 22 poziom w Alpach

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rajskafarma PT zawsze udziela odpowiedzi najszybciej jak to możliwe, czasami jednak problem wymaga przekazania do działu technicznego gry a weryfikacja i rozwiązanie może potrwać dłużej.
    Jeśli od dłuższego czasu nie otrzymałaś odpowiedzi a problem nadal występuje to kontynuując korespondencję możesz zapytać na jakim etapie jest opracowanie Twojego zgłoszenia.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. rajskafarma

jak mam się skontaktowac z pomocą tech. jeśli mam od nich w emalu taki komunikat:
    [ciach]

Treść korespondencji z PT usunęłam, na forum zabronione jest jej publikowanie.
    SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 lipca 2023
  4. SMOD_Atena

rajskafarma jeśli czas oczekiwania na odpowiedź jest Twoim zdaniem zbyt długi to kontynuuj proszę tę korespondencję pomimo tego komunikatu i dopytaj co dzieje się z Twoim zgłoszeniem.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. SMOD_Atena

Dodam może jeszcze odnośnie tych bonusów od borowika:

"Wpływ dotyczy roślin na sąsiednich bocznych poletkach (jak pokazują to strzałki) z tym, że bez względu na liczbę sąsiadujących poletek efekt jest otrzymywany jeden raz dla przyjmującej go grządki:

W momencie gdy dwie grządki różnych roślin znajdą się obok siebie, ich wzmocnienie ma zastosowanie do wszystkich poletek sąsiedniej grządki (bez względu na to ile poletek ze sobą sąsiaduje). Uzyskany efekt utrzymuje się aż do zbioru (usunięcia) rośliny która go przejęła. Można uzyskać do dwóch premii z tytułu sąsiedztwa (nie dotyczy premii pogodowych)."

Zwróć proszę uwagę na jakich polach siejesz obuwik , bonus będzie działał tak jak wskazują strzałki na powyższej grafice.

6. rajskafarma

dziękuję, napiszę do pomocy tech

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.