Pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika winiulka, 28 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. winiulka

winiulka Moguł forum

Mam problem, bo wczoraj rano po zakończeniu działania itemów/+/z eventu "opowieści z milusińskiej zagrody" jeden nie wrócił do paska- łyżwiarstwo w terenie a powinien,pozostałe wróciły.Napisałam od razu do PT ale do chwili obecnej nie mam odpowiedzi a zwłaszcza itemu,nadmienię tylko że, zaznaczyłam żeby nie odpisywali na e-meila przypisanego mojej farmie bo od lat jest nieaktywny bo nie znam hasła a wszelkie próby odzyskania spełzły na niczym.Prosiłam o odpisanie na pocztę farmy/co już miało miejsce/??. Nie wiem,czy czekać jeszcze ? Czytałam tez na forum że mogę podać inny e-meil do korespondencji z PT.Czy w tym układzie mogę jeszcze raz napisać do PT? Dziękuje za odpowiedź.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

winiulka czy automatycznej odpowiedzi o przyjęciu zgłoszenia z PT na ten podany w treści adres email również nie otrzymałaś?
    W związku z wysłanymi zgłoszeniami PT nie prowadzi z Graczami korespondencji w grze.
    Jeśli nie podałaś w treści aktualnie posiadanego adresu email do korespondencji to trudno abyś na ten adres otrzymała odpowiedź.
    W takiej sytuacji napisz proszę zgłoszenie jeszcze raz, nie zmieniaj w zgłoszeniu automatycznie wpisanego adresu, opisz problem i koniecznie podaj w treści aktualny adres email (nie kontakt w grze).

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2020
  3. winiulka

winiulka Moguł forum

Dziękuje, nie mam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cytat oddzieliłam od Twojej odpowiedzi i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.