pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lolek55, 6 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Witam, chciałam napisać do pomocy technicznej ale nie mam tej ikonki z wykrzyknikiem.
    Ponadto nie mogę otworzyć dodatkowego prezentu czyli sekwoi.
    Czy coś wiadomo w tej sprawie?

Na dokładkę zamknęła się 2 muszelka i mam zapytanie czy za 12 florenów otworzyć?
    No jakieś cuda na kiju!!!!

Już piszę do pomocy technicznej bo ikonka jest.

Ostatnie edytowanie: 6 lipca 2017
    MKMK2002 lubi to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Skoro nie masz otwartego drugiego prezentu to nie możesz odebrać prezentu bonusowego.
    Na forum nie mamy możliwości sprawdzenia takiej sytuacji, jednak do Pomocy technicznej możesz też napisać przez link umieszczony pod ramką gry. Na przyszłość pisz tylko o jednym problemie w jednym wątku. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Czerwona, tak nie wypada pisać, że nie otworzyłam 2 muszelki. Przecież dopisywałam o tym, że 2 muszelka się zamknęła. Oczywiście Ty o tym nie wiesz i jesteś ... zadowolona i rutynowo odpowiadasz.
    Prześledź inny mój wpis, to będziesz wiedziała.
    Jak widać nie tylko ja mam kłopoty z sekwoją. Pewnie za droga naggrodda.

MKMK2002 lubi to.
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nic takiego nie napisałam.
    Muszelka jest zamknięta - taki jest fakt, nie moje przypuszczenie. Nie ma tu napisanej żadnej tego przyczyny.
    Skoro dostęp do PT działa, zapraszam.
    Tu wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.