pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika seagul, 27 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. seagul

seagul Okazjonalny autor

widzialam ze nie tylko jam mam problem z dostaniem ostatniego prezentu, pomimo odkrycia wszystkich skarpet, tak i ja mam znacznik na jednym, ze nie mam go odkrytego chociaz jest
    ale konkretnie
    napisalam do pomocy technicznej, przychodzily informacje ze maile nie doszly do odbiorcy, albo wiadomosc jest skasowana
    moze ktos mi to wytlumaczy co sie dzieje z pomoca
    jeszeli tak ma wygladac pomoc to ja dziekuje za taka gre

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

seagul obecnie ma ma żadnych problemów w dostarczaniu zgłoszeń czy też w wysyłaniu odpowiedzi z Pomocy Technicznej. Sprawdź proszę swoją skrzynkę odbiorczą (w tym folder Spam) i dokładnie odczytaj otrzymane z PT wiadomości a na pewno znajdziesz w nich rozwiązanie problemu. Kontynuuj też proszę pierwsze zgłoszenie, które wysłałaś w tej sprawie do PT korzystając z funkcji odpowiedz przy otrzymanej z PT wiadomości a nie wysyłaj kolejnych zgłoszeń.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. seagul

seagul Okazjonalny autor

przed chwila wyslalam kolejny mail i jest to samo wiec nie mow mi ze jest wszystko ok

4. SMOD_Atena

Wysłałaś e-mail korzystając z funkcji odpowiedz w wiadomości otrzymanej z PT na Twoje pierwsze zgłoszenie? Wysyłanie nowych, kolejnych e-maili w tej samej sprawie nie rozwiąże ani nie przyspieszy rozwiązania Twojego problemu.

Znajdź proszę w swojej skrzynce odbiorczej odpowiedź, którą otrzymałaś z Pomocy technicznej na Twoje pierwsze zgłoszenie w tej sprawie i korzystając z funkcji "Odpowiedz" kontynuuj proszę tę pierwszą korespondencję.

Jeśli masz problem ze znalezieniem wiadomości to przeszukaj proszę dokładnie swoją skrzynkę odbiorczą, w tym folder Spam i pokrewne np... Społeczności. Dla ułatwienia możesz wpisać w wyszukiwarce poczty np... farmerama_pl

5. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Może zle wpisujesz adres mailowy do PT?

6. seagul

seagul Okazjonalny autor

juz to zrobilam kiey otrzymalam pierwsza taka wiadomosc i nic
    pokazuje ze mail nie dotarl bo macie problem z serwerem

7. SMOD_Atena

patrycja9922 dziękuję za pomoc.

seagul nie ma żadnego problemu, Twoje wiadomości docierają i są udzielane odpowiedzi na każde zgłoszenie. Niemniej jednak tak jak napisałam, aby oczekiwać na rozwiązanie problemu to musisz kontynuować korespondencję w pierwszym zgłoszeniu przy użyciu funkcji "Odpowiedz" w otrzymanej z PT wiadomości.

Może to u Ciebie jest jakiś problem. Wyczyść proszę pamięć przeglądarki, zamknij ją, otwórz ponownie, zaloguj się na swoją pocztę jeszcze raz i sprawdź dokładnie przychodzące/odebrane/przeczytane/wysłane wiadomości a na pewno znajdziesz całą przeprowadzoną korespondencję.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

8. seagul

seagul Okazjonalny autor

dobra zamykaj dam sobie spokoj z wasza gra

9. SMOD_Atena

Jak sobie życzysz temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.