Pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Dancia45, 30 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dancia45

Dancia45 Czeladnik forum

Czy Pomoc techniczna nie zapoznaje się z problemem gracza tylko kara, każde zapytanie traktuje jak atak i znowu kara.
    Czy jesteście tylko od karania ?
    każde zapytanie kończy się dodatkową karą.
    ŻENADA
    Nawet błąd pomocy technicznej nie jest uznawany tylko traktują to jako atak z mojej strony co skutkuje kolejną karą.
    Czy w ten sposób chcecie utrzymać graczy.
    Czy zawsze i wszystkie pytania kończą się karą? banem konta na kilka dni ?
    Teraz pewnie też nie obędzie się bez kary bo nikt nie pokwapi się zająć się daną sprawą.
    Mam wrażenie że tickety nie są nawet czytane tylko BAN na 7 dni.
    Czy jest ktoś na tyle kompetentny żeby przeczytać całe pytanie, potem moje wyjaśnienie, łaskawie ODPOWIEDZIEĆ a nie od razu karać.
    Liczę na to że dostanę odpowiedź i nie zostanie mój post zaraz skasowany.

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,miałam kilka razy kontakt z PT,nigdy nie dostałam kary,,tylko wyjaśnienie tz odp na pytanie,,,fakt ,czekałam czasem długo,Pozdrawiam

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja również parę razy korzystałam z PT i zawsze otrzymałam pomoc.Skoro cię banują,to znaczy że jest tego przyczyna.Wyjaśniaj dalej sprawę bezpośrednio z PT,na forum pomocy w tej sprawie nie otrzymasz.

4. Dancia45

Dancia45 Czeladnik forum

Każde moje zapytanie lub wyjaśnienie kończy się karą ban dodatkowe 7 dni
    Gdy wskazali dzisiejszą datę zdjęcia bana przyszło mi na myśl że uznali moją reklamację i zdejmą blokadę.
    Gdy poszedł ticket z zapytaniem o to w odpowiedzi kolejne 7 dni.
    Żenada jak traktują graczy. Ciekawe czy w realnym życiu też są tacy konsekwentni itd nie chcę nikogo urazić.

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jestem w grze ponad 6 lat i pierwszy raz spotykam się z sytuacją,o jakiej piszesz.

artrix lubi to.
  6. Dancia45

Dancia45 Czeladnik forum

Ale moje zapytanie skończy się kolejnym banem, aż strach się odezwać o cokolwiek

ja również gram długo tylko moja przerwa była zbyt długa i skasowali moje konto, a [ciach] i za to dostałem ban, oczywiście wyjaśniłem dokładnie jak to było ale chyba nikt tego nie czytał tylko założyli blokadę na konto.
    Też kiedyś byłem modem w tej grze też byłem w pomocy technicznej ale nigdy tak nie traktowałem graczy. było to dawno bo za BA-Brok
    ale jak ktoś odpowiednio wyjaśnił to odpowiednio się karało, lub upominało i nie stosowało się kar za każde pytanie tego samego gracza.

Część posta, która łamie Regulamin forum/ gry oraz OWH usunęłam.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 listopada 2016
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja ile razy bym nie pisała do Pt to zawsze otrzymuję pomoc, widocznie łamiesz jakieś zasady, regulamin skoro dostajesz kare

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skoro byłeś modem,to doskonale wiesz,że przekazywanie kont jest zabronione,stąd ban.Więc nie ma w tym nic dziwnego.

Cytat edytowałam zgodnie z oryginałem,

SMOD_Atena

9. Dancia45

Dancia45 Czeladnik forum

oczywiście o to nie mam pretensji, ale każde moje pytanie lub wyjaśnienie kończy się dodatkowym banem.
    Ale są ustępstwa od każdego przewinienia, wystarczyło sprawdzić logi na koncie i sprawdzić jak długa była przerwa w logowaniu do konta.
    Jeśli była ponad 6 m-cy to można było tylko ostrzeżenie. widać że to nie kradzież konta, czy włamanie, ja w takich sprawach postępowałem w ten sposób bo tak nakazywał Brok, ale rządy się zmieniły jak widać i chyba nie siedzą tam ludzie tylko nie myślące maszyny które widzą tylko regulamin.

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

,,tak to wygląda na łamanie regulaminów,, niestety

11. kołderka

kołderka Forumowy żółtodziób

Myślę że Dancia ma rację i powinni dać tylko ostrzeżenie i nie blokować konta.
    Bądźmy ludźmi to tylko gra i nie jest kradzież jak sama wyjaśniła.

misiek73r lubi to.
  12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Zgodnie z OWH i regulaminem gry nie wolno oddawac czy sprzedawac konta osobie trzeciej. Wszystko jedno czy to jest brat, wujek czy sw Mikolaj.
    Jaka jest za to kara, powinienes wiedziec, skoro kiedys byles tu modem.

Cytat edytowałam zgodnie z oryginałem,

SMOD_Atena

chrumcia91 lubi to.
  13. artrix

artrix Chodząca legenda forum

6.1. Sprzedaż konta/przekazanie konta/zamiana kont
    Użytkownik nie jest upoważniony do używania swojego konta w celach komercyjnych jak również do sprzedawania go lub przekazywania osobom trzecim w innych celach. Zabronione jest również przejmowanie konta w grze od osób trzecich (niezależnie od tego, że zostało ono zakupione, wypożyczone lub uzyskane za darmo).

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom bardzo dziękuję za pomoc.

Dancia45 zapoznaj się proszę dokładnie z Regulaminem forum/ gry oraz OWH i przestrzegaj wszystkich zasad, wtedy unikniesz kar.

A tymczasem za złamanie poniżej podanych punktów Regulaminu gry/forum:

Otrzymujesz punkty karne i blokadę konta na forum. Wątek zamykam, wszelkie wyjaśnienia powodów nałożonych kar znajdziesz w podanych wyżej Regulaminach.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.