Pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 10 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

mam pytanie
    czy nawet w pomocy technicznej po jednej odpowiedzi musicie zamykać korespondencję ?
    skąd takie praktyki się u was wzięły ?
    co wy myślicie że z odpowiedzią będę pisał następny ticket ?
    jestem graczem farmeramy więc proszę nie traktować mnie jakbym przyszedł do pt gry farmerama pytac o jakąś inną grę
    dodam tylko że wasza konsola czy jak tam zwał też zawodzi jak coraz częściej wszystko co darmowe w tej grze - przyklad : przez tydzień nie potrafiliście odpowiedzieć mojemu szwagrowi co stało się z jego myszkieterem

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli zgłoszenie zostaje wyczerpane i nie mamy żadnych wątpliwości do tego, że rozwiązuje/wyjaśnia ona problem to zgłoszenie może zostać zamknięte.
    Jeśli masz dodatkowe pytania, możesz napisać kolejne zgłoszenie. Obawiam się jednak, że nie zmieni to zapisów konsoli, a jako doświadczony Gracz FA wiesz, że to dla nas podstawowe źródło wiedzy.
    Nie będę nawet dyskutować o specyficznej sprawie konta (forum nie jest odpowiednim miejscem), tym bardziej, że dotyczy ona innego Użytkownika.

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Ten temat dotyczy pomocy technicznej, nie działania gry. Proszę o zgłoszenie się >TUTAJ<, posty usunęłam. Poza tym przy zgłoszeniu problemu technicznego przydałyby się również informacje kiedy zaczął się problem, na czym polega (np. kiedy jest najbardziej widoczny), co zrobiliście, żeby go wyeliminować. Adekwatnie do tej sytuacji u lekarza też mówicie, że źle się czujecie i ma coś zrobić? Niestety, to tak nie działa.

QQRYQ333, czy masz jeszcze pytania w sprawie PT?

4. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Więcej pytań nie mam
    U lekarza jednak mówię tak jak piszesz BA nawet jak wzywam jakiegoś fachowca (przykładowo od elektryki ) to mówię o co mi chodzi i on to robi ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.