Pomoc techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 28 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Jak długo mam czekać na odpowiedź pomocy technicznej przegięcie mam czekać 1 dzień a już czekam 3 dni brać się do roboty nie olewać ludzi płace kasę wiec wymagam >:(

2. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

Ojejej,cóż za sympatyczny post....
    Sprawdź folder ze spamem i kosz.Oraz miej na uwadze,że nie jesteś jedynym graczem....

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dzeniu_ck, dziękuję za pomoc.

Mateusz, Pomoc Techniczna odpowiada na zgłoszenia najszybciej jak to możliwe. Jeśli zgłoszenie wymaga dłuższego opracowania lub zgłoszeń jest wiele, czas oczekiwania jest dłuższy. Odpowiedź na pewno otrzymasz, bardzo proszę o cierpliwe oczekiwanie.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

a co ma spam i kosz wspólnego z brakiem odpowiedzi ?

chodzi o sprawę z forum wiec na pewno pomoc techniczna nie potrzebuje tylu dni do odpowiedzi

5. SMOD_Atena

Mateusz, nie znasz zasad działania PT więc nie możesz wiedzieć jakie sprawy wymagają krótszego czy dłuższego czasu na opracowanie. Poza tym być może jest dużo zgłoszeń i są weryfikowane w kolejności, bo jak wiemy nie jesteś jedynym Graczem. Jeszcze raz bardzo proszę oczekiwać cierpliwie na odpowiedź.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Chyba nie mam innego wyboru jak pozostaje mi czekać i uzbroić się w cierpliwość :)

możesz założyć kłódeczkę i pozdrawiam ;)

7. SMOD_Atena

W takim razie życzę jak najszybszego otrzymania odpowiedzi, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.