Pomoc Techniczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 19maka49, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam, mam pytanie - jak można sprawić, by Pomoc techniczna odpowiedziała na zadane pytanie? 3.09 ok. 15.30 wysłałam zgłoszenie dot. zakupu koszyka, którego do dziś nie otrzymałam. Pal licho koszyk, event i tak zakończyłam w terminie, ale chodzi mi o sam fakt. Kasa z konta poszła, a towaru brak, a z PT dostałam standardową odpowiedź z zastrzeżeniem, żeby nie odpowiadać na tego maila i nie dublować zgłoszeń. Minęło 5 dni i cisza, chyba nie tak powinno się traktować graczy.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Może kontynuując korespondencję dopytaj, czy coś wiadomo z Twojej sprawie. Sprawdź również folder SPAM, może tam wiadomość od PT się "zawieruszyła".

3. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Na pewno nie mam jej w spamie, poza tym jak czytałaś - polecono mi nie kontynuować korespondencji i nie dublować zgłoszenia.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hmmm, no myślę, że jeśli nie otrzymałaś odpowiedzi z jakiegoś powodu, to możesz dopytać. Z reguły PT odpowiada dość szybko i ciężko mi powiedzieć co się stało, że tej odpowiedzi nie otrzymałaś.

5. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Ok, spróbuję, chociaż nie liczę na efekt. Dzięki, możesz zamknąć.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Powodzenia i jestem przekonana, że odpowiedź uzyskasz. Na życzenie zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.